תתיאשי מחשבון המייל הזה.כותב לי כך: וכל טלפון שאני שמה כותב לא חוקי מה אפשר לעשות? ניסיתי כבר טלפונים של כל מי שאני מכירה ושלי כמובן . אני מסמנת כל פעם הודעה קולית וניסיתי גם עם sms בווצהאפ גם לא שולח..
צפה בקובץ המצורף 1434498
לאאא אין מצב אמאלהתתיאשי מחשבון המייל הזה.
אני חודש בסיפור הזה.
רק כדי שלא תחיי באשליות...לאאא אין מצב אמאלה
למה זה קורה
סליחה על הבורות . זה מגיע למחשב או לווצהאפ. חשבתי רק למכשיר לא למחשבשמתי מספר טלפון וגוגל שלחו לי אס אם אס והחשבון נפתח.
איך פונים אליהםתפני לגוגל תגיד להם את הבעיה אולי הם יפתרו לכם את הבעיה
ואם אתם צריכים אינטרנט בסינון אחר כדי לפתוח את החשבון אוכל לעזור בענייןלי זה גם היה,
עד שהשגתי מחשב בלי נטפרי.
ושם זה עבד כרגיל.
שמתי מספר טלפון וגוגל שלחו לי אס אם אס והחשבון נפתח.
הם מבקשים מספר טלפון לשליחת קוד אימות.סליחה על הבורות . זה מגיע למחשב או לווצהאפ. חשבתי רק למכשיר לא למחשב
תודה רבה. יש לי אפשרות להוריד את החסימה מהמחשב שליואם אתם צריכים אינטרנט בסינון אחר כדי לפתוח את החשבון אוכל לעזור בעניין
הם מבקשים מספר טלפון לשליחת קוד אימות.
ניסיתי כבר טלפונים של כל מי שאני מכירה ושלי כמובן . אני מסמנת כל פעם הודעה קולית וניסיתי גם עם sms בווצהאפ גם לא שולח..
תנסי למייל הזהלמה להתייאש? אין שום ייאוש כלל !!!!
תפני לגוגל תגיד להם את הבעיה אולי הם יפתרו לכם את הבעיה
תפנו אליי בפרטי, יש לי מנוי לגוגל, אני יכול לנסות לפנות אליהםכותב לי כך: וכל טלפון שאני שמה כותב לא חוקי מה אפשר לעשות? ניסיתי כבר טלפונים של כל מי שאני מכירה ושלי כמובן . אני מסמנת כל פעם הודעה קולית וניסיתי גם עם sms בווצהאפ גם לא שולח..
צפה בקובץ המצורף 1434498
מקוה שעזרתי:סליחה על הבורות . זה מגיע למחשב או לווצהאפ. חשבתי רק למכשיר לא למחשב
איך פונים אליהם
תודה רבה!תפנו אליי בפרטי, יש לי מנוי לגוגל, אני יכול לנסות לפנות אליהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: