קבלה חשובה!כל הכבוד לפותחת האשכול
מקבלת על עצמי לא לשמוע חדשות ורדיו עד שבת ( אני שומעת בעיקר בחמישי ושישי זה מה שעוזר לי לעסיק את עצמי בזמן עבודות הבית)
אאל"ט הציטוט החלקי של גרמן נכתב בסרקזם בהקשר פוליטי,חברה תראו זה באמת משפיע, הקבלות שלנו ושל כל עמ"י והתפילות..
עטרה גרמן: עוד דברים שקרו הערב לראשונה (מתחילת המלחמה): לראשונה מהדורת חדשות לא נפתחה במותו של לוחם צה״ל שנפל במהלך קרב הגנה על מדינת ישראל.
אני יודעת, הורדתי את החלק הזה של הפולוטיקה כי זה לא הענין פהאאל"ט הציטוט החלקי של גרמן נכתב בסרקזם בהקשר פוליטי,
אבל אין ספק שקבלות וחיזוקים רוחניים מחוללים ניסים מעל הטבע, לחיילים כמו לאזרחים
אשכול חשוב מאין כמותו!
יש כאן את האתר הזה של חללים, שם את יכולה להכניס בחיפוש את שם האמא ואת השם שאת מתפללת עליולא יודעת איפה לשאול אז שואלת באשכול הזה. (מקווה שזה בסדר)
אנחנו שומעים לצערינו על חיילים שנהרגים, איך אפשר לדעת את שם האמא? (כי יש לי שם לתפילה)
תודה רבה,לא לשים תיק באלכסון ל-40 יום
את מרגשת!מקבלת על עצמי לסלוח למישהי שקשה לי מאד לסלוח לה על משהו שקרה לפני 6 שנים !
תודה לך, @Yes it's me , באמת הגיע הזמן שאעשה את זה.....
בשורות טובות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: