אוקיי,זה קרה אתמול בלילה , מיד אחרי זה הדלקתי והיה רטט, ואז יבשתי אותו , ובבוקר הדלקתי עוד פעם וחברתי למטען ואז הוא כתב לי כך
תיהיה
זמין עכשיו.
אוקיי,זה קרה אתמול בלילה , מיד אחרי זה הדלקתי והיה רטט, ואז יבשתי אותו , ובבוקר הדלקתי עוד פעם וחברתי למטען ואז הוא כתב לי כך
תראה,אוקיי,
תיהיה
זמין עכשיו.
1) אני עושה לך כרגע, בירור על - זמינות המוצר אצל כמה חברים,שלום,
הלך לי מסך בטלפון שיומי QIN 1S+ (מקשים).
1. מה העלות של התיקון?
2. האם ניתן לקנות מסך באתרים כמו אלי אקספרס? (חיפשתי ולא מצאתי.)
תודה
לא הבנתי את מה לנתק, ומה להשאיר לחשמל?
כמו כן היכן כתוב בדיוק את הדגם וכל השאר, איזו שורה אתה צריך במדבקה מאחורה. כעת אין לי מצלמה, אולי בערב.
זה מה שנמצא מאחורי המחשב,לנתק את הסוללה מהמחשב, ולהשאיר אותו בחשמל, ולנסות להדליק.
פשוט תכתוב לי את מה שרשום - אחרי החברה מספר\ אותיות באנגלית,
אם יותר פשוט לך לשלוח תמונה, נחכה לערב אין בעיה.
תודה רבה על העזרה.1) אני עושה לך כרגע, בירור על - זמינות המוצר אצל כמה חברים,
בגדול, תיקון כולל המסך,עולה:100 ש"ח. - זה מחיר סביר, לא יותר!
לגבי זמינות באתרים, אכן המוצר הזה לא כ"כ נגיש כרגע. הוא עולה שם 50 ש"ח.
וגם זה יגיע לאחר חודש, ואז אתה גם צריך להתקין...
מה שאני לא בטוח שיוצא כ"כ משתלם...
לא יודע אם מתחבר. של המילטון@moc ההתקנה בשיאומי מאוד פשוטה. (רק שים לב להדביק את המסך, החוט נקרע הקלות.)
אם אתה רוצה מסך רק זמנית-תנסה להשיג מישהו עם שיאומי ששבק חיים, ותקח ממנו את המסך.
הטלפון שלך מתחבר למחשב?
אם מאוד חשוב לך,תודה רבה על העזרה.
אתה מכיר ויכול לתת לי קישור למסך? אני יכול להסתדר חודש עד שיגיע.
לגבי ההתקנה הוצאתי את המסך הישן - זה נראה פשוט להתקנה, לא?!
תודה רבה
תראה,זה מה שנמצא מאחורי המחשב,
דרך אגב אי אפשר לנתק את הסוללה מהמחשב, אני בכלל לא רואה אותה, היא כנראה מובנית בתוכו.
שלחתי לך בפרטי, כמה אנשים שיכלו לעשות לך את זה.בעקרון אני צריך מסך רק בשביל להוציא את כל המספרים וכמה הקלטות חשובות. חוץ מזה כבר תקופה שאני חושב להחליף אותו. לכן אני לא רוצה להשקיע הרבה.
אני המלצתי לך על כזה דגם?ודבר נוסף הנוקיה 8110 שהמלצת הוא כשר (ועדת הרבנים)?
דרך אגב אי אפשר לנתק את הסוללה מהמחשב, אני בכלל לא רואה אותה, היא כנראה מובנית בתוכו.
זהירות!@moc ההתקנה בשיאומי מאוד פשוטה. (רק שים לב להדביק את המסך, החוט נקרע הקלות.)
אם אתה רוצה מסך רק זמנית-תנסה להשיג מישהו עם שיאומי ששבק חיים, ותקח ממנו את המסך.
הטלפון שלך מתחבר למחשב?
לא!אני המלצתי לך על כזה דגם?
האמת שכבר פירקתי את המסך בשביל לראות שאין בעיה בחיבורים.תראה,
בדקתי את נעניין, ואני חושב שהבעיה היא לא בסוללה,
אלא לצערי- קצת יותר מזה.
זהירות!
לא כ"כ פשוט לנתק מסך משיאומי.
צריך ממש בעדינות!
הם מדביקים את המסכים בעוצמה מטורפת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: