כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

מחיר למשתכן לא יהיו ביטולים כבעבר!?

Levi96

משתמש רשום
פעם אם היה מיקום בתור של 200 יכולת לזכות ואפילו מקרים של אלפי ביטולים שמעתי..
נראה שלא יהיה ביטולים בהגרלות כמו שהיה בעבר..
אנשים מעריכים יותר את הזכייה שלהם ולא ממהרים לבטל,אני קיבלתי מקום 145 ומקומי בתור 71..
אבל אני לא בונה על זה שיבטלו וככה גם אמרו לי כל מיני אנשים שמבינים בהגרלות האלה.

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
אנשים מעריכים יותר את הזכייה שלהם ולא ממהרים לבטל,אני קיבלתי מקום 145 ומקומי בתור 71..
אבל אני לא בונה על זה שיבטלו וככה גם אמרו לי כל מיני אנשים שמבינים בהגרלות האלה.
זה שאלה?
תשובה!
או בכלל מידע?!

ראובן 23

מנוי פרימיום
לא שאני מבין גדול בתחום אבל להכווין בשביל המומחים שיבואו תן עוד פרטים.
איזה עיר ואיזה הגרלה.

משה 05276

משתמש מקצוען
גם היום יש עדין הרבה ביטולים כדאי להתאזר בסבלנות

ראובן 23

מנוי פרימיום
קח בחשבון שהרבה ביטולים זה אנשים שכבר קנו דירה, ופשוט נרשמו להגרלות בשיטת סמוך.
וכשהם זוכים הר רק מקבלים צביטה בלב אבל לא יכולים לממש את הזכייה וזה לא מושפע במצב השוק של היום כי הגורם לביטול זה לא החוסר רצון.

ראובן 23

מנוי פרימיום
דבר נוסף זה גירושים.
חוסר תכנון נכון לכזו רכישה גדולה .
אל תשכח שהרבה מהזוכים היום זה המשפחות הכי קשות יום ובמיוחד עם עליית הריבית האחרונה אין להם איך לעמוד בכזו הוצאה.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
דבר נוסף זה גירושים.
חוסר תכנון נכון לכזו רכישה גדולה .
אל תשכח שהרבה מהזוכים היום זה המשפחות הכי קשות יום ובמיוחד עם עליית הריבית האחרונה אין להם איך לעמוד בכזו הוצאה.
למה דווקא משפחות קשות יום? -0 כי לא להם לא היה דירה?

בכל אופו הם יכולים למכור את הזכות שלהם לעוד 5 שנים

12HAVA

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ועוד סיבה להתקדמות בתור,
אנשים שהיו לפניך בהמתנה יכולים לזכות במקומות אחרים

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה