כאן באשכול נעלה מתכונים שעונים לאחת מההדרות שבכותרת.
דל סוכר- מכיל סוכר אבל מופחת. כאן נכלול מתכונים שמכילים מקורות בוכר מכל סוג- דבש, סילאן, מייפל וכדומיהם
ללא סוכר- ללא סוכר בלבד, אפשר ממתיק. מתייחס למתכונים שלא מכילים סכר כמו שהוא. הם יכולים להכיל פחמימה למרות שפחמימה הופכת בסופו של דבר לסוכר בגוף, אבל בכל זאת מתכון כזה עדיף על מתכון שיש בו גם וגם. מתכונים עם שיבולת שועל למשל טובים יותר ממתכונים עם קמח לב כי לשיבולת שועל יש ערך גליקמי נמוך.
דל פחמימה- כאלו שיש בהם פחמימה אבל בכמות מופחתת.
בכוונה אני לא כותבת ללא פחמימה מכיון שמתכונים כאלו יש המון באשכולות של חלבונים, סלטים וכו' ולא זו המטרה כאן באשכול.
גם מתכוני צליאק לא יכללו כאן כי הם לא נטולי פחמימה/דלי פחמימה או נטולי/דלי סוכר.
על מנת לשמור על אשכול מסוגר- בבקשה ציינו את סוג המתכון שאתן מעלות בתחילת המתכון.
דל סוכר- מכיל סוכר אבל מופחת. כאן נכלול מתכונים שמכילים מקורות בוכר מכל סוג- דבש, סילאן, מייפל וכדומיהם
ללא סוכר- ללא סוכר בלבד, אפשר ממתיק. מתייחס למתכונים שלא מכילים סכר כמו שהוא. הם יכולים להכיל פחמימה למרות שפחמימה הופכת בסופו של דבר לסוכר בגוף, אבל בכל זאת מתכון כזה עדיף על מתכון שיש בו גם וגם. מתכונים עם שיבולת שועל למשל טובים יותר ממתכונים עם קמח לב כי לשיבולת שועל יש ערך גליקמי נמוך.
דל פחמימה- כאלו שיש בהם פחמימה אבל בכמות מופחתת.
בכוונה אני לא כותבת ללא פחמימה מכיון שמתכונים כאלו יש המון באשכולות של חלבונים, סלטים וכו' ולא זו המטרה כאן באשכול.
גם מתכוני צליאק לא יכללו כאן כי הם לא נטולי פחמימה/דלי פחמימה או נטולי/דלי סוכר.
על מנת לשמור על אשכול מסוגר- בבקשה ציינו את סוג המתכון שאתן מעלות בתחילת המתכון.
נערך לאחרונה ב: