פסטה טעימה בטירוף,
התחסל אחרי 5 דקות הכנה,
מגוון את הפסטה המוכרת, טעם חדש וקיצי.
אז יאלה למתכון:
1 חבילת פסטה
2 בטטות
בצל גדול
2 שיני שום
כף גדושה א. מרק פטריות
כף גדושה א. מרק בצל
כוס חלב
2 שמנת מתוקה
הרבה חמאה לטיגון (נותן טעם עשיר)
מלח, פלפל
קורט אגוז מוסקט
גבינה צהובה - בחירה
אופו ההכנה:
לחתוך את הבטטות לקוביות קטנות, לשים בתבנית עם קוביות חמאה (אפשר גם עם שמן) ולאפות 20 -25 דק.
לבשל את הפסטה לפי ההוראות, לסנן מהמים ולהניח בצד.
בסיר מטגנת את הבצל יחד עם החמאה לשקיפות, מוסיפה שום קצוץ וממשיכה לטגן כ 4 דקות.
מוסיפה את הבטטות האפויות ומטגנת עוד 10 דק' עם הרבה חמאה.
מערבבת את החלב עם האבקות מרק עד להמסת האבקות, ושופכת את הבלילה לסיר,
מערבבת היטב שלא יוצרו גושים, מבשלת כמה דק' ומוסיפה את השמנת מתוקה. מטבלת במלח, פלפל וא. מוסקט
מבשלת ביחד כ 10 דק, ניתן בשלב הזה להוסיף גביצ"ה,
מכבה את האש ומוסיפה את הפסטה,
מערבבת היטב שהרוטב יכסה את כל הפסטה,
להגיש חם,
להזיהר שלא יגמר לפני שכולם קיבלו...........
בתאבון!!!!
התחסל אחרי 5 דקות הכנה,
מגוון את הפסטה המוכרת, טעם חדש וקיצי.
אז יאלה למתכון:
1 חבילת פסטה
2 בטטות
בצל גדול
2 שיני שום
כף גדושה א. מרק פטריות
כף גדושה א. מרק בצל
כוס חלב
2 שמנת מתוקה
הרבה חמאה לטיגון (נותן טעם עשיר)
מלח, פלפל
קורט אגוז מוסקט
גבינה צהובה - בחירה
אופו ההכנה:
לחתוך את הבטטות לקוביות קטנות, לשים בתבנית עם קוביות חמאה (אפשר גם עם שמן) ולאפות 20 -25 דק.
לבשל את הפסטה לפי ההוראות, לסנן מהמים ולהניח בצד.
בסיר מטגנת את הבצל יחד עם החמאה לשקיפות, מוסיפה שום קצוץ וממשיכה לטגן כ 4 דקות.
מוסיפה את הבטטות האפויות ומטגנת עוד 10 דק' עם הרבה חמאה.
מערבבת את החלב עם האבקות מרק עד להמסת האבקות, ושופכת את הבלילה לסיר,
מערבבת היטב שלא יוצרו גושים, מבשלת כמה דק' ומוסיפה את השמנת מתוקה. מטבלת במלח, פלפל וא. מוסקט
מבשלת ביחד כ 10 דק, ניתן בשלב הזה להוסיף גביצ"ה,
מכבה את האש ומוסיפה את הפסטה,
מערבבת היטב שהרוטב יכסה את כל הפסטה,
להגיש חם,
להזיהר שלא יגמר לפני שכולם קיבלו...........
בתאבון!!!!