שיר לאן ללכת

קופי 100

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אֵין לְךָ אָדָם שֶׁאֵין לוֹ שָׁעָה
שֶׁכָּל יָמָיו הוּא אוֹמֵר
מָתַי תָּבוֹא לְיָדִי וַאֲמַלְּאֶנָּה
בַּמֶּה שֶׁלֹּא עָשִׂיתִי
מֵחֹסֶר פְּנַאי
מָה שֶׁעָשׂוּ כָּל הָעוֹמְדִים מִלְּפָנַי
וּמֵאֲחוֹרַי וּמִצְּדָדַי וּמֵעָלַי
כְּמוֹ הָאֲנָשִׁים בַּחַלּוֹן מִמּוּל,
אוּלַי.

וְיוֹם אֶחָד כְּשֶׁבָּאָה הַשָּׁעָה הַנִּכְסֶפֶת
הוּא מַבִּיט סְבִיבוֹ וּמְגַלֶּה
שֶׁאֵין לְאָן לָלֶכֶת. אֵין לְאָן לָלֶכֶת.

אוריצפת

משתמש מקצוען
אולי זה כל העניין. כשאתה מגיע סופסוף לשעה שלך, הטוב ביותר הוא לעצור מעט ולחוות, לאו דווקא ללכת.

מדהים.

קופי 100

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אולי זה כל העניין. כשאתה מגיע סופסוף לשעה שלך, הטוב ביותר הוא לעצור מעט ולחוות, לאו דווקא ללכת.

מדהים.
אולי.
עדיין זה מבאס לגלות שהעולם לא ממש מחכה לשניה שתתפנה אליו.
אל תאמר לכשאפנה אשנה, שמא הכל ישתנה.

באקינגהם

משתמש מקצוען
יש איזה מודה שצצה לאחרונה בפורום, לומר תודה בהצמדת ידיים כנהוג בהודו.
ובלעז נמסטה.
אהבתי את השיר, רציתי להודות למשורר.
אני לתומי הרב סברתי שזה עיוות וסילונג של "נמאסת", כאומר: יאללה, חפרת עם השירים שאתה מעלה כאן כל שבע דקות, הבנו. [מה שכמובן אינו נכון כלל. שיריו המפוארים של אדון קופי 100 הם יופי בלתי נלאה. זאת יודע כל אחד]. לכן התפלאתי שהרי אין מקום לתגובות בלתי הולמות שכאלו. הלא כן?

הנף מקלדת

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני לתומי הרב סברתי שזה עיוות וסילונג של "נמאסת", כאומר: יאללה, חפרת עם השירים שאתה מעלה כאן כל שבע דקות, הבנו. [מה שכמובן אינו נכון כלל. שיריו המפוארים של אדון קופי 100 הם יופי בלתי נלאה. זאת יודע כל אחד]. לכן התפלאתי שהרי אין מקום לתגובות בלתי הולמות שכאלו. הלא כן?

אפשר לדווח על תוכן שלילי

פינחס כהן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
קליעה לרגשות של כולנו !!!
ההרגשה האישית שלי היא, פעמים כאשר אני עסוק בעבודה, מתי יבוא זמן איכות ליצור מוזיקה ולכתיבה, וכאשר באה לה השעה, אז אין חשק לכתוב ואין כח להוציא את האורגן מהכוך

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה