CBT בכל מקרה זה יותר זמן לימוד מNLP עוד לא שמעתי על מישהו שלמד NLP 3 שניםמי אמר שסי בי טי צריך תואר יש מכון חרדי מןכר מאוד שרוב המטפלים לומדים שם והוא לא מביא שום תעודה מוכרת
אז מה ההבדל?
אי אפשר לענות בלי לדעת מה מפריע לו.שלחו את אחד מקרובי משפחתי לטיפול
מה נראה לכם עדיף
ממש לא. זה מאוד שכלי אבל בשיטה אחרת שעוקפת את המודע לרוב, תת מודע זה לא רגש.DBT עובד בצורה שכלית, NLP רגשית..
לא נכון. אולי טעימה ממש.nlp לומדים כשלושה חודשים.
כבר בהודעה הראשונית שלך תמהתי על זה שאת שואלת על דבר שהניק שלך מבוסס עליו.מה אתם אומרים על זה?
לפעמים אנשים פותחים ניקים על השאלה שהם רוצים לשאולכבר בהודעה הראשונית שלך תמהתי על זה שאת שואלת על דבר שהניק שלך מבוסס עליו.
עכשיו אני כבר מבינה שניסית לעשות פרסומת.
אז למה היא לא קראה לניק C.B.T.???לפעמים אנשים פותחים ניקים על השאלה שהם רוצים לשאול
עייני ערך iufd
חחחאז למה היא לא קראה לניק C.B.T.???
לצערי הרב סיביטי נלמד גם באופן לא רציני, ראי את הודעתי הראשונה בנושא - אודות הצורך בתעודה מוסמכת (מטעם איט"ה) כדי לדעת שמקום הלימודים מוסמך ורציני.ואגב נראה לי ממש לא מדוייק מה ש @אמא ועוד.. כתבת.
סיביטי יכול להילמד גם בלי תואר בכלל, ואני מכירה כמה יועצות נישואין שעובדות בשיטה הזאת ואין להם אפילו לא מכינה....
ונלפ שנלמד כמו שצריך לומדים אותו שנתיים במקומות הנחשבים
לא יודעת איפה אפשר ללמוד אותו בשלושה חודשים אבל בוודאות שלא הייתי סומכת על מטפל כזה.
מסכימה איתך ולגמריולכן מי שרוצה ללמוד או ללכת לטיפול - צריך לעשות שיעורי בית מעמיקים איפה התעודה רצינית ואיפה.... פחות.... (אגב גם באוניברסיטאות יש נחשבים יותר ויש פחות והרבה פחות...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: