מסכימה, אבל שלחתי אליהם מייל, והם כתבו לי שהמשלוחים לישראל ממשיכים כרגיל...אין הגיון שיגיע כרגיל. לא מומלץ להזמין עכשיו
כמה עולה משלוח? כותב לי 26 דולר, יכול להיות?עשיתי הזמנה שלשום
בינתיים מתקדם רגיל
וכבר נמצא במשרד החליפין
כל 5 פריטים עולה 13$ מוסיפים פריט 6 זה קופץ ל26$ וכן הלאה...כמה עולה משלוח? כותב לי 26 דולר, יכול להיות?
ממש לא נכון,ויזה ומאסטרכארד חסמו אפשרות של רכישה ברוסיה, אז לכאורה אי אפשר יותר לקנות מהאתר הזה.
אני לא מצליחה לתרגם אותו לעברית משום מה....האם האתר ששולח לישראל נסגר?
אני רואה שהוא כבר לא באנגלית. משהו השתנה בו
שמתם לב?
בשבוע האחרון האתר לא נתן מוצרים מחברות אירופאיות, אמריקאיות, כמו פישר פרייס, טייני לאב, אונט וכ'ו.הוא אף לא נתן תרגום בעברית אלא רק באנגלית
עשיתי הזמנה שלשום
בינתיים מתקדם רגיל
וכבר נמצא במשרד החליפין
חבילה שהזמנתי לפני 3 שבועות עדיין ברוסיה
יש מה לעשות.?
חבילה אחת הגיעה לפני כמה ימים
חבילה שניה שיצאה יום למחרת, נתקעה לגמרי
הסטטוס לא זז
תכלס,איך שולחים להם מייל?
יש לי חבילה תקועה, אולי הם ידעו משהו
גם באנגלית כבר לא כנראה בגין כעס על ארה"בהוא אף לא נתן תרגום בעברית אלא רק באנגלית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: