יש שם נעלי ספורט של לקוסט או טומי???ו.... כן האתר מאוד לא צפוי מבחינת מלאי ועלויות, אבל כל המותגים שם אמיתיים ושולחים בחינם מעל 30 דולר או בעלות של 3 דולר לקנייה בסכום מתחת ל 30 דולר.
ההתנהלות מולם אחרי הקנייה אם יש בעיות לא קלה, אבל המחירים הזולים בדר"כ שווים את החסרון הזה.
אין.... אי אפשר!איך אני מתרגמת את זה לעברית?
יש אבל עלה המחיריםיש שם נעלי ספורט של לקוסט או טומי???
בא לך להעלות קישור??יש אבל עלה המחירים
בא לך להעלות קישור??
תודה!!
בטוח שהמותגים מקוריים??Wildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.ilWildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.il
בטוח יותר מבארץ...בטוח שהמותגים מקוריים??
אני הזמנתי נעלי GEOX, לבת שלי.משהי ניסתה לקנות נעלי מותג והגיע טוב מבחינת נוחות מידה וכו'?
הזמנתי אדידס לבייבי שלי ולי ושתיהם הגיעו מעולותמשהי ניסתה לקנות נעלי מותג והגיע טוב מבחינת נוחות מידה וכו'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: