אין מע"מ על פחות מ 75$ בערך 245 ש"ח כך שבמקרה הזה אין שום סיכוי שיחייבו אתכם במע"מאם אני מזמינה מוצר שעולה בערך 100 דולר כמה אצטרך להוסיף למכס / מע"מ או מה שזה לא יהיה?
אין מע"מ על פחות מ 75$ בערך 245 ש"ח כך שבמקרה הזה אין שום סיכוי שיחייבו אתכם במע"מאם אני מזמינה מוצר שעולה בערך 100 דולר כמה אצטרך להוסיף למכס / מע"מ או מה שזה לא יהיה?
אין מע"מ על פחות מ 75$ בערך 245 ש"ח כך שבמקרה הזה אין שום סיכוי שיחייבו אתכם במע"מ
כן ! אני הזמנתי גם לפני שבועיים וכבר כמה ימים שככה מופיע לי ואין שינויהזמנו משם לפני שבועיים
כבר הגיע
מישהו צריך איזשהוא מידע?
תוסיפי 17 אחוזאבל זה 100$?
אלי פעם אחת לקח יוםכן ! אני הזמנתי גם לפני שבועיים וכבר כמה ימים שככה מופיע לי ואין שינוי צפה בקובץ המצורף 830813
תוך כמה זמן הגיע לך אמרי שזה הופיע לך?
יש לך מחשבון מיסים ששם אפשר לחשב כמה מיסים יהיו לך, נראה לי שזה באיזור 70 ש"ח17% זה רק מע"מ, אמור להיות גם מכס
בד"כ כשרציתי לשער עלויות כאלה הייתי יוצרת הזמנה בסכום הרצוי באתר שמחשב מיסים לישראל (לדוג' VERTBAUDET)
ורואה כמה תוספות חושבו. ניסיתי לראות על הזמנה בסכום של 310 יצא כ-100 ש"ח מיסים
איך הנעליים?הזמנו משם לפני שבועיים
כבר הגיע
מישהו צריך איזשהוא מידע?
להיכנס לאתר המקורי ברוסיתקרה לכם שניסיתם לראות פידבקים על מוצר באתר הרוסי (לא הישראלי) וזה חושב וחושב?
אני רוצה להזמין משהו בדחיפות והאזור של הפידבקים חושב כבר מאתמול בלילה
מה עושים??
בדיוק על האתר ברוסית אני מדבקתלהיכנס לאתר המקורי ברוסית
גם אצלי...קרה לכם שניסיתם לראות פידבקים על מוצר באתר הרוסי (לא הישראלי) וזה חושב וחושב?
אני רוצה להזמין משהו בדחיפות והאזור של הפידבקים חושב כבר מאתמול בלילה
מה עושים??
כן, אבל עולה בסוף...נטפרים, איך האתר עובד לכם? מהר?
משום מה אצלי הוא לא גומר להסתובב
עד שהתמונות עולות לוקח המון זמן
השאלה מה יכולה להיות הבעיה
נתקלתם בזה?
כרגע, זה בלי פתיחת חשבון.שאלה...
יש שם שם משתמש וסיסמא? או שכל פעם נרשמים מחדש?
כולל פרטי כרטיס אשראיכרגע, זה בלי פתיחת חשבון.
הפרטים נשמרים (כולל הזמנות קודמות) רק באמצעות קבצי קוקיס.
נכון.כולל פרטי כרטיס אשראי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: