כתבתי, סופיהאיפה בבולגריה?
סופיה?
גם אני אשמח לשמוע
מסלול של שבוע בבודפשט https://www.hul-kasher.co.il/בודפשט/מה יש לחפש בבודפשט?
כאן יש לך את כל המידע איך מזמינים טיסות בזול,איפה יש אוכל כשר ואיזה מלונות מומלצים בכל מקום. וגם מסלולי טיול מוכנים בהרבה מקומות בעולם.אפשר להיכנס ולראות למה אתם הכי מתחברים... אפשר גם לפנות באישי לעזרה...ומה לגבי המחירים? טיסות/מלונות/אטרקציות?
מש לא נכון.. תלוי מתי מזמינים ואיך ואיפה. נסענו ביוני שעבר לרומניה זוגי ועלה כולל הכל הכל 2700 ש''ח... הנה כל הפרטים: https://www.hul-kasher.co.il/רומניה/באייר סיון בכל אירופה כבר נעים
אמסטרדם מומלצת בחום
אבל קחו בחשבון אין זול בחו"ל
לזוג יכול לצאת באזור 5,000-6,000 ש"ח הכל יחד
אני גם ממליצה
על לונדון תמיד אוהבת לחזור לשם, משיגה תמיד כרטיס זול בסביבות ה500 שקל ומוסיפה מזוודה אחת לזוג, מלון מחפשת בזול, גם תחפשי בבוקינג תמיד מוצאת שם מציאות, בד"כ משלמת סה"כ 700 שקל לזוג לשלושה לילות, מלון גויי, אוכל מביאה לבד אבל מחפשת רק מלון באזור שיש בו תחבורה טובה גם למרכז וגם לסטמפורד היל,
שנה שעברה נסעתי בחורף אני ובעלי ושלמתי סה"כ 3000 שקל כולל הכל! מסעדות נסיעות וכו' שופינג זה תשלום נפרד אבל בד"כ זה דברים שאני צריכה...
@dag מצטרף לשאלה איך משיגים בכזה מחיר??איך משיגים טיסה ללונדון ב500 שח?
ממליצה על רומא
לונדון מהממת גם
טיסות- תזמינו כעת באיזיגט
מלונות- יש אתר הוטלסקומבינד- משווה מחירים בין כמה אתרים
אני תמיד לוקחת מלון גויי וזה יוצא זול בהרבה ממלונות כשרים
מביאים כמה שיותר אוכל מוכן מהבית להוזיל עלויות
וממליצה בחום על אתר למטייל
עוזר לתכנן את הטיולים כולל כל פרט ופרט
אולי קפריסין?בעלי ואני חושבים על לטוס לאנשהו באזור אייר-סיון.
ממליצים על מקום מסוים?
מחפשים לא לבזבז כסף, אבל כן להתנתק ולהתפנק!
אשמח לשמוע מבעלי הנסיון
כל פעם בדרך אחרת, בד"כ מזמינה כמה חודשים מראש, ומחירים זולים זה בד"כ בחורף וגם במאי,איך משיגים טיסה ללונדון ב500 שח?
לירח.להתנתק ולהתפנק!
טסנו ללונדון ב315 ש''ח זוגיאיך משיגים טיסה ללונדון ב500 שח?
Google translateתגידו, איך מסתדרים עם השפה למי שלא יודע בכלל אנגלית?
ברב המקומות גם המקומיים לא ממש יודעים אנגלית...תגידו, איך מסתדרים עם השפה למי שלא יודע בכלל אנגלית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: