לאיזו חנות בגדי ילדים יש קטלוג דיגיטלי? קידישיק|מלנג'|רייצ'ל

מצב
הנושא נעול.

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
האמת שאני די מסכימה איתך.אתמול הייתי בעזרה ואחווה.וגם שם היו תמונות של בנות בגיל 9 10 וחשבתי לעצמי שלא ירחק היום ונראה את.זה גם בעיתונים.כי כבר התרגלנו לזה!!

פעם ילדה בת 4 זה היה ה ישמור!היום יותר ויותר רואים ילדות גדולות ואפילו בחורות.

גם כאן בפרוג פעם תמונות של ילדות גדולות היו מתקבלות בהלם.היום מספיק לכתוב את גיל הילדה בכותרת...
כנראה ירידת הדורות???!!!

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י שרינה;2505989:
האמת שאני די מסכימה איתך.אתמול הייתי בעזרה ואחווה.וגם שם היו תמונות של בנות בגיל 9 10 וחשבתי לעצמי שלא ירחק היום ונראה את.זה גם בעיתונים.כי כבר התרגלנו לזה!!

פעם ילדה בת 4 זה היה ה ישמור!היום יותר ויותר רואים ילדות גדולות ואפילו בחורות.

גם כאן בפרוג פעם תמונות של ילדות גדולות היו מתקבלות בהלם.היום מספיק לכתוב את גיל הילדה בכותרת...
כנראה ירידת הדורות???!!!

לא כל כך מפריע לי שמצלמים ילדה בת 9 כמו שמצלמים אותה לא צנועה בעליל. כשמדובר בקטלוג לחנות דתית והילדה נראית חילוניה למהדרין.

מירי סלומון

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
דוגמנים חילוניים. (ככה זה נראה לפחות)
בנות- גדולות- ללא גרביים בשרוולים מעל המרפק ובחצאיות מעל הברך - מדגמנות יחד עם בנים די גדולים.

מי אמר שהילדים לא דתיים?????
חלקם הגדול הם ילדים דתיים
ללא גרביים - את לא רואה את הילדות הולכות ברחוב עם גרביי רגל????

grafix

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני מאוד התאכזבתי השנה מהאורך של הבגדים בקידישיק, לא הצלחתי להתאים מידות לבנות שלי, מה שהיה במידה שלהן היה קצר, ומידה יותר גדולה כבר לא נראית טוב - רחב בכתפיים ובמותן.

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מירי סלומון;2506033:
דוגמנים חילוניים. (ככה זה נראה לפחות)
בנות- גדולות- ללא גרביים בשרוולים מעל המרפק ובחצאיות מעל הברך - מדגמנות יחד עם בנים די גדולים.

מי אמר שהילדים לא דתיים?????
חלקם הגדול הם ילדים דתיים
ללא גרביים - את לא רואה את הילדות הולכות ברחוב עם גרביי רגל????

הילדים בלי פאות. הבנות לא נראות דתיות. נקודה. (אולי הן דתיות אבל עשו את כל המאמצים כדי שהן לא תראנה כאלו. )

הבנות ללא גרביים כלל, את מוזמנת להסתכל. יש ילדה שיושבת וחשופה הרבה הרבה מעל הברכיים.

טוב, אין טעם להתווכח.

אה... גם ציציות אין, אולי זה פוגע במראה של הבגד :-/

מירי סלומון

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
חוזרת בי!!!!
סליחה!!!!

לאחר עיון חוזר
טעיתי, באמת לא מתאים קטלוג כזה לציבור שלנו!!!!

מפרגנת

משתמש צעיר
הייתי בקיוטיז והם הביאו אורכים מעולים לשמלות מגיע עד אמצע הרגל ובכלל הביאו בגדים מהממים

spich

משתמש פעיל
אם כבר מעלים את הנושא...
כואב מאד לראות שישנה תפיסה מעוותת כאילו תמונה יפה, לא יכולה להיות בהתאם לכללי הצניעות הבסיסיים.
אני נדהמת לגלות זאת שוב ושוב בפורום צילום.
תמונות של בנות - קטנות כגדולות עם שערות ארוכות, בגדים קצרים, שרוולים מקומצנים ועוד היד נטויה.
ומי מדבר על ה"ניו בורן", שהצלמת הכי איכותית כבר לא יכולה לצלם ילד לבוש, וככל שזה חשוף יותר, זה גורף יותר מחמאות.
טוב שהנושא עולה כאן על הפרק.
תחשבו מה אנחנו משדרים לילדים שלנו, שבדיוק בתמונות היפות שמהם כולם מתפעלים, אנחנו מוותרים על כל הערכים הבסיסיים שלנו...

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י spich;2506251:
אם כבר מעלים את הנושא...
כואב מאד לראות שישנה תפיסה מעוותת כאילו תמונה יפה, לא יכולה להיות בהתאם לכללי הצניעות הבסיסיים.
תמונות של בנות - קטנות כגדולות עם שערות ארוכות, בגדים קצרים, שרוולים מקומצנים ועוד היד נטויה.
ומי מדבר על ה"ניו בורן", שהצלמת הכי איכותית כבר לא יכולה לצלם ילד לבוש, וככל שזה חשוף יותר, זה גורף יותר מחמאות.
תחשבו מה אנחנו משדרים לילדים שלנו, שבדיוק בתמונות היפות שמהם כולם מתפעלים, אנחנו מוותרים על כל הערכים הבסיסיים שלנו...

הניו בורן החשוף פחות מפריע לי (כן מפריע שזה נהיה גורף ואין מצב לצלם אחרת, אבל תכל'ס בגדים בגיל הזה לא עומדים טוב על התינוק אז זה איכשהוא מובן)

אבל כל שאר מה שכתבת - מפריע גם לי

ולמה תמונות של בת מצווה צריכות להיות עם שיער ארוך מפוזר ובגדים כנ"ל? זה מהות של בת מצווה???

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אגב, לגבי שרוולים, השרוולים של מלנז' ברוב התמונות בסדר משא"כ אצל קיוטיז שהכל גבולי מאד.
בתמונות בקטלוג בכ"א.

שפריץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מישהי היתה בצ'רניס ויודעת להגיד מה המחירים פחות או יותר לשמלות, למכנסיים ולחולצות?

יש שם משהו שאהבתי, וחבל לי לשלוח מישהו לשם בלי לדעת מחירים.

תודה.

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י לבן;2505877:
והם כמובן אומרים אומרים שעושים את זה בשבילנו, כי הלקוחות דורשים.

אוהמ. אוהממ

העובדות בשטח מוכיחות-
קטלוגים שנראים כמו מגזינים של הציבור הכללי גורפים ׳וואו׳ ארוך יותר. אנשים מרגישים טוב עם זה, וזה מה שהחנויות רוצות.
אישית, לא סובלת את הפרסומות של קיוטיז. ממש החפצה דוחה.
אם גם אצלנו מנסים למכור שמלות עם דוגמניות יפיפיות- אז נכשלנו. ולא משנה בנות כמה אותן יפיפיות. חוסר הצניעות זה כבר שלב נוסף (שנכבש בהצלחה).

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
הנה הקטלוג של החנות 'פונפונים' ברמה ג' בב"ש
על התמונות המדהימות אחראית הצלמת פרלה מהפורום הסמוך
ועל העיצוב גרפי נחמי שלנגר המוכשרת!
צפה בקובץ המצורף 348218

קבצים מצורפים

• קטלוג_למיילים_חנות.indd.pdf
    KB 684.4 · צפיות: 317

רחלי טל

משתמש מקצוען
נכתב ע"י wald;2506336:
אגב, לגבי שרוולים, השרוולים של מלנז' ברוב התמונות בסדר משא"כ אצל קיוטיז שהכל גבולי מאד.
בתמונות בקטלוג בכ"א.

אני ראיתי בדיוק הפוך- קיוטיז הילדות הגדולות עם גרביונים, אורך שרוול מצוין וכנ"ל השמלות. זה לא אמצע רגל אבל אורך ממש בסדר.
מהקטלוג של מלאנז' הזדעדעתי, ואני לא כזו "צו"לית", אבל זה לא נראה קטלוג של בגדים חרדיים נקודה. אולי הם מכוונים גם לציבור החילוני?

bitcoin

משתמש פעיל
נכתב ע"י spich;2506251:
אם כבר מעלים את הנושא...

אולי רוצים להראות לילדים שלא ענין אותנו מה הם לובשים כי אנחנו אוהבות אותם גם בלי כל הבגדים:D

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י רחלי טל;2507318:
אני ראיתי בדיוק הפוך- קיוטיז הילדות הגדולות עם גרביונים, אורך שרוול מצוין וכנ"ל השמלות. זה לא אמצע רגל אבל אורך ממש בסדר.
מהקטלוג של מלאנז' הזדעדעתי, ואני לא כזו "צו"לית", אבל זה לא נראה קטלוג של בגדים חרדיים נקודה. אולי הם מכוונים גם לציבור החילוני?

אני איתך בקשר לקטלוג של מלאנז' עדיין חושבת שברוב התמונות שם השרוולים באורך בסדר.
אאבל באמת שזה לא משנה, כי השדר הכללי לא חרדי בכלל.

גיטי 123

משתמש סופר מקצוען
עד כמה שידוע לי,
בקטלוג של מלאנז' מדובר בילדים גויים לחלוטין!
(בקטלוג הקודם- חורף, היה משולב. חלק מהתמונות היו כאן בארץ וחלק בחול עם גויים.
בקטלוג הנוכחי כפי הנראה כולם גויים).

כדור האש

משתמש רשום
נכתב ע"י גיטי 123;2507442:
עד כמה שידוע לי,
בקטלוג של מלאנז' מדובר בילדים גויים לחלוטין!
(בקטלוג הקודם- חורף, היה משולב. חלק מהתמונות היו כאן בארץ וחלק בחול עם גויים.
בקטלוג הנוכחי כפי הנראה כולם גויים).

מידיעה ברורה?

מיכל ויס

משתמש סופר מקצוען
לא משנה אם הם גויים אבל ברור שהקטלוג מכוון לציבור החילוני (בעיקר, או גם). יש להם סניף בקניון מלחה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה