כנ''ל.מצטרפת לכל הממליצים על לימודים רציניים וארוכים.נכתב ע"י photosbyrik;813095:אני מסכימה איתך 100%
אני למדתי חדר חושך לדוגמה ואני לא חושבת שאני בחיים לא יכנס לחדר חושך אבל אני חושבת שלמדתי להבין דברים בצילום בחדר חושך.
וכן אני לא מצלמת כלי כסף אבל דברים שלמדתי בשיעורים האילו משמשים אותי לצילומים שלי בכללי.
אני בעד קורס רציני במקום מקצועי
נכתב ע"י yosale;814037:יש כמה דברים שקורס לא יקנה לעולם.
א. כישרון
ב. ידע מעשי(לא תאורטי)
ג. ניסיון
נכתב ע"י yosale;814037:יש כמה דברים שקורס לא יקנה לעולם.
א. כישרון
ב. ידע מעשי(לא תאורטי)
ג. ניסיון
אם אין לך את אלו אתה לא תהיה צלם לעולם.
ולעצם השאלה: זה תלוי מה אתה רוצה לצלם, אומנות(אופנה ופרסום) או ארועים(שזה גם סוג של אומנות).
אם הינך מעוניין להיות צלם ארועים, חבל על הלימודים הארוכים. לך תשלם לצלם ארועים שילמד אותך את המקצוע ותתחיל לצבור ניסיון לאט לאט.
אם יש לך את זה, אתה צריך רק ללמוד את הבסיס של הצילום ואת הפרקטיקה של צילום ארועים.
אם אין לך את זה, גם קורס של 20 שנה לא יעזור לך.
ברור שאת הידע צריך ללמוד, השאלה האם צריך לשבת בכיתה או ללמוד את זה באופן פרקטי תוך כדי התנסות אינטנסיבית.
זו דעתי, והיא מגיעה מאדם שלא למד מעולם צילום(לא בבית ספר ולא אצל אף אחד)
אני לא מבין מדוע את חושבת שרק מי שלמד בבית ספר לצילום יכול להעיז להחזיק מצלמה. אני ראיתי צלמים שלמדו שנתיים.. וראיתי צלמים שלא למדו בכלל. לא מחייב בכלל שהצלם שלמד יוציא עבודה יותר טובה או יותר מקצועית.נכתב ע"י mig;814041:אני לא יודעת איך מי שאין לו ידע בצילום והוא באמצע להתלמד מעיז לצלם משהו תמורת שכר רק בשביל הניסוי ותהיה.
נכתב ע"י yosale;814134:אני לא מבין מדוע את חושבת שרק מי שלמד בבית ספר לצילום יכול להעיז להחזיק מצלמה. אני ראיתי צלמים שלמדו שנתיים.. וראיתי צלמים שלא למדו בכלל. לא מחייב בכלל שהצלם שלמד יוציא עבודה יותר טובה או יותר מקצועית.
את מוזמנת לצפות בקליפ סיור של חתן וכלה שצילמתי עם ניסיון של שנתיים, ללא לימודים בכלל.
http://www.youtube.com/watch?v=cv7eqq-2Wp4
כנראה שאף אחד לא ירד לסוף דעתי אבל לקחתם את השורה האחרונה שלי לכיוון אחר.
ראשית אני צלם וידאו ולא סטילס, ואת השורה האחרונה כתבתי כי אני מצלם המון וכל זה מבלי ללמוד מאומה.
נכתב ע"י yosale;814134:את מוזמנת לצפות בקליפ סיור של חתן וכלה שצילמתי עם ניסיון של שנתיים, ללא לימודים בכלל.
http://www.youtube.com/watch?v=cv7eqq-2Wp4
נכתב ע"י איציק קנטי;814015:הדיון מרתק. יש שני דברים שממרום שנותי ונסיוני כצלם אני מנסה להעביר לתלמידי: צניעות במקום הראשון. ברגע שאתה כל כך מרוצה מעצמך- אתה בדרך למטה. והדבר השני שאפשר ללמוד לצלם אי אפשר ללמוד להיות צלם. כנל בציור. ומושגים בצילום נהדרים לרמת השיחה ולא לרמת התמונה. והקשבה בשיעורים נדרשת ברמת ההבנה וישום ולא ברמת הציטוט והנפנוף במושגים. אגב -ושוב ממרום שנותי- המקצוע הזה מוצף באגו. ואני נתקל במלחמות אגו בעיקר בין הצעירים והפחות מוכשרים. כשאתה טוב אתה לא צריך לנפנף. זה בולט למרחוק
נכתב ע"י שלמה;814217:אם היית לומד, היית מצליח לעבוד בחצי מהזמן ובפחות מפחי נפש.
זה בוידאו (עוד ערוך בקליפ). על אחת כמה וכמה בצילום סטילס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: