דרוש מידע לאומית .מאוחדת

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
אם אפשר לפרט במה תודה

לא אמרתי את זה כעובדה מוגמרת, אבל כשהייתי במאוחדת עשה לי הרושם שיש הרבה יותר רופאים, והרבה מהם מוכרים וידועי שם.
לאומית קופה יותר פרימיטיבית לדוגמא אם עושים בדיקה בבית חולים (אפילו בדיקת דם במיון) התשובות לא מגיעות אוטומטית למערכת של לאומית ושל קופות אחרות כן.

אני לא בטוחה מה היום, אבל בעבר הם היו שולחים למעבדה חיצונית לעשו צילום רנטגן ואת הצילום היית צריכה להריץ בעצמך לאורטופד מה שבקופות אחרות הרופא מיד רואה במחשב
יכול להיות שהם התקדמו מאז, אבל הם תמיד פיגרו קצת אחרי כולם.
לי אישית זה לא מפריע וב"ה גם לא נזקקתי לשום שרות חריג, במיוחד שהקופה זולה משמעותית! (בביטוח הראשון הבדל של יותר מ50 ש"ח פחות ממאוחדת ושאר הקופות.

ועוד משהו-
הם הקופה היחידה שנותנת משקפיים חינם (ב21 ש"ח) כל שנה גם למבוטחי כסף ולא רק למבוטחי זהב מה שבכל הקופות האחרות צריך גם את הביטוח הגבוה יותר.
זה כבר חיסכון שךל מאות שקלים בשנה. (ואגב בבני ברק החנות שנותנת את השרות שלהם זה לייבוב שזה החנות עם האופטימטריסט הכי מקצועי שיש בעיר)
עד כאן שיווקתי אותם:) ועוד בחינם:(

think about it

משתמש מקצוען
עברנו ממאוחדת ללאומית לפני מספר שנים
יש לי רק דברים טובים לומר על לאומית.
הרבה ממשפחתי עברו בעיקבותינו כי ההבדל דיבר בעד עצמו.
זמינות תורים גבוהה, רופאים מהשורה הראשונה ושירותיות מדהימה.
וזה נכון שעד לפני כמה שנים הם לא הובילו בתחום הדיגיטל, אבל מאז הם עברו מהפכה בנושא הזה, כיום התחום ההיברידי מפותח, נגיש ונוח אולי אף יותר מכל קופה אחרת.

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
דבר נוסף חשוב!!
לא לעבוד מבלי להוציא את מקסימום ההבטחות האפשריות!!
לדוגמא בזמנו לאומית נתנו חוגי שחיה חינם לכל הילדים (בשפה שלהם הידרוטרפיה)
ואם אני לא טועה במאוחדת תננו נעליים (בשפה המקצועית קוראים לזה מדרסים, כן?)

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לאומית קופה יותר פרימיטיבית לדוגמא אם עושים בדיקה בבית חולים (אפילו בדיקת דם במיון) התשובות לא מגיעות אוטומטית למערכת של לאומית ושל קופות אחרות כן.
מנסיון שלי
אחרי יומיים שלושה זה נכנס למערכת של לאומית

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אני לא בטוחה מה היום, אבל בעבר הם היו שולחים למעבדה חיצונית לעשו צילום רנטגן ואת הצילום היית צריכה להריץ בעצמך לאורטופד מה שבקופות אחרות הרופא מיד רואה במחשב
יש רנטגן בהרבה מאד סניפים
ואורטופד רואה את זה מיד

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
היינו בלאומית וגם במאוחדת.
חזרנו ללאומית.
אנחנו הרבה יותר נהנים שם ומרוצים מאוד.
מכל הבחינות.
יחס אישי, מקצועיות, זמינות גבוהה....

מרניניג

משתמש מקצוען
הם הקופה היחידה שנותנת משקפיים חינם (ב21 ש"ח) כל שנה גם למבוטחי כסף ולא רק למבוטחי זהב מה שבכל הקופות האחרות צריך גם את הביטוח הגבוה יותר.
זה כבר חיסכון שךל מאות שקלים בשנה.
לא נכון.
גם מכבי נותנים חינם ברובד הנמוך (מכבי זהב) ולא רק בגבוה (מכבישלי).

ש.ב.ש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ברור שמאוחדת!!
מקצועיות, מהירות, זמינות!!! פריסה רחבה של קופות ובתי מרקחת (לפחות בביתר) ועוד...
אנחנו במאוחדת שנים ומרוצים עד הגג!!
(לא רק בביתר, גם לפני שעברנו מירושלים)
4 גיסים שלי עברו מלאומית למאוחדת ומרוצים הרבה יותר...

ותן חלקנו!!!

משתמש פעיל
עברנו ממאוחדת ללאומית לפני מספר שנים
יש לי רק דברים טובים לומר על לאומית.
הרבה ממשפחתי עברו בעיקבותינו כי ההבדל דיבר בעד עצמו.
זמינות תורים גבוהה, רופאים מהשורה הראשונה ושירותיות מדהימה.
וזה נכון שעד לפני כמה שנים הם לא הובילו בתחום הדיגיטל, אבל מאז הם עברו מהפכה בנושא הזה, כיום התחום ההיברידי מפותח, נגיש ונוח אולי אף יותר מכל קופה אחרת.
מסכימה עם כל מילה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה