אני אנסה עוד מעט...יש מצב שאתה שולח במייל את כל הרקעים במרוכז? אולי בתיקייה דחוסה?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש
יש לך את תוכנת WINRAR?אני אנסה עוד מעט...
איך עושים תיקייה דחוסה?
אני אנסה עוד מעט...
לא.יש לך את תוכנת WINRAR?
לחיצה ימנית על כל הקבצים>>דחוס ל - - -איך עושים תיקייה דחוסה?
אז תנסה לעשות פשוט לחצן ימני נגיד על שולחן העבודה, כמדומני ששם תחת הכותרת "חדש" יש לך אופציה של תיקייה דחוסה מכווצת ונדמה לי שתיקייה כזו ניתן לשלוח במייל
אתה יכול לשלוח לי את התוכנה?אז תנסה לעשות פשוט לחצן ימני נגיד על שולחן העבודה, כמדומני ששם תחת הכותרת "חדש" יש לך אופציה של תיקייה דחוסה מכווצת ונדמה לי שתיקייה כזו ניתן לשלוח במייל
אני לא כל כך בטוח כי לי כבר המון זמן יש את התוכנה הנ"ל
שלחתי לך קישור להורדה במייליש מצב שאתה שולח במייל את כל הרקעים במרוכז? אולי בתיקייה דחוסה?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש
למה במייל?שלחתי לך קישור להורדה במייל
חסום בנטפרי
הקובץ כרגע נחסם בנטפרי, אבל נשלח לבדיקה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: