נכתב ע"י Mמשה;997145:שמן רוזמרין (טיפות) ידוע לי כמעולה...
שמים טיפה אחת מאחורי כל אוזן, אבל-
דוחה כינים וגם אנשים
נכתב ע"י album;997137:יש קרם בשם פריודרם-PRIODERM (מרשם) מחסל את הכינים אחת ולתמיד.
במקרים שכבר אין שליטה, או יש מספר ילדים בבית שנדבקים תמיד, עוזר מאד.
לפני 12 שנים ניסו אצלינו במשפחה ועד עכשיו(!) כינה אחת לא חזרה.
נכתב ע"י poto12;998147:גם אצלנו בבית השתמשנו עם פריודרם נראה לי שאין צורך במרשם אלא אם כן רוצים לקנות את זה ב15 ש"ח בהשתתפות הקופת חולים אבל אני לא בטוחה לגבי זה
בכ"א יש את זה בכל בית מרקחת
אני עדיין לא ניסיתי את זה על הקטנים שלי יש לי פחד לשים להם חומרי הדברה על הראש (אולי זה לא מוצדק ואני גם לא יודעת במה יש ובמה אין ...)יש פתרון טבעי ונורמלי לבעיה?
יש לי שתי ילדים שכל יום עוברים מקלחת ומסרק סמיך וזה לא נגמר
שמפו עם רוזמרין זה ברכה לבטלה
נכתב ע"י בראש מילה;997177:יש עוד שיטה למקרים קשים, אצלי בתור ילדה עבד פלאים:
כמוסות של ויטמין B קומפלקס.
אלה כמוסות עם כל הסוגים של ויטמין B, יש להן ריח נורא ואיום ודי מגעיל לבלוע אותן, אבל מסתבר שהריח הזה מגיע לכינים ומבריח אותן. אני סבלתי מכינים שנים, למרות כל השמירה-הזהירות-הטיפולים-הסירוקים - וזה הדבר היחיד שעזר.
נכתב ע"י גלבוע;996152:ג'ל הדרין - מעולה.
רבע שעה וכל הגדוד מחוסל.
רק לסרק ולהוציא אותו... בעעעעע.
אח"כ שקט לתקופה.
(כמובן, לבדוק מדי פעם, לא לפספס הדבקות)
(זה לא רעיל, זה סוג של סיליקון שחונק אותם)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: