אני עושה אצל נגר ועולה לי הרבה כסף...אשמח לדעת מאיפה השגת נבל אני גם מחפשת לתחפושת של הבן שלי
אני עושה אצל נגר ועולה לי הרבה כסף...אשמח לדעת מאיפה השגת נבל אני גם מחפשת לתחפושת של הבן שלי
בסוף עשיתי עם סול אבל יותר עבה מהרגיל, מקווה שישרוד יפה...
בשניה שזה יהיה גמור לחלוטין אני בעז"ה אעלה תמונה.אפשר תמונה בבקשה?
בשניה שזה יהיה גמור לחלוטין אני בעז"ה אעלה תמונה.
זה מחנות בביתר, זה סול מוזהב והוא פי 2 בעובי מהסול הרגיל.הסול העבה זה מחנות בבני ברק? איפה ניתן לרכוש?
וואהו נשמע מושלם!יש נבל מקלקר מוכן בחנות אשת חיל בבני ברק צבעתי בברונזה חיברתי חוטים ויצא ממש יפה ב"ה
וואו מושלם@לירון יעל כפי שהבטחתי מצו"ב תמונה של דוד המלך עם הכתר(הנבל הגיע מהנגר חצי שעה אחרי הצילומים לכן הוא לא נוכח בתמונות)
זה הנבל מהקלקר גם יצא מקסים ב"ה@לירון יעל כפי שהבטחתי מצו"ב תמונה של דוד המלך עם הכתר(הנבל הגיע מהנגר חצי שעה אחרי הצילומים לכן הוא לא נוכח בתמונות)
מווושלם!!!!!!!!!!!!זה הנבל מהקלקר גם יצא מקסים ב"ה
איך חתכת את הקלקר ככ מדוייק?זה הנבל מהקלקר גם יצא מקסים ב"ה
איך חתכת את הקלקר ככ מדוייק?
חסום.זה הנבל מהקלקר גם יצא מקסים ב"ה
כתר מושלם!@לירון יעל כפי שהבטחתי מצו"ב תמונה של דוד המלך עם הכתר(הנבל הגיע מהנגר חצי שעה אחרי הצילומים לכן הוא לא נוכח בתמונות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: