התייעצות כתפיים כפופות

נועה רוזן

משתמש חדש
שלום לכולם! אשמח לעזרתכם!
יש לי כתפיים שמוטות מה שגורם לי לכאב וחוסר נוחות בכתפיים (כאילו כל הזמן מציק לי שם.....)
כבר הלכתי לאורטופד והוא שלח אותי לפיזוטרפיה אבל זה לא כ"כ עזר לי
בנתיים אני מנסה לעשות תרגילים מיוטיוב אבל הרבה פעמים התרגילים גורמים לכאבים בגב התחתון וגם כשאני מנסה להיזדקף בכוחות עצמי זה עושה לי כאבים בגב התחתון
מה אפשר לעשות?
אשמח לכל תגובה!

פנחס ציור עיפרון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יש מצב גדול שהסיבה לכאבים זה חוסר התעמלות ובשביל זה צריך לא להיכנס (לאימונים) בכל הכוח אלא בהדרגתיות אחרת זה גם יכול להיות מסוכן אפשר לקרוע שריר בטעות, בכל מקרה כשמתחילים תמיד יהיו כאבים בשריר בימים הראשונים לא משנה עם את עושה קצת או הרבה (אלא עם כן את לא עושה כמעט כלום ואז זה לא שווה הרבה) בכל מקרה לעשות מתיחות (לא סטטיות אלא מתיחות דינמיות) לפני האימון בהצלחה

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

אורה ושמחה

משתמש רשום
חגורת כתפיים עוזרת פלאים
משתמשים בה למשך שעה פעמיים ביום
יש הרבה סוגים, זולים ויקרים, עם תמיכת גב תחתון ובלי...

פנחס ציור עיפרון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
חגורת כתפיים עוזרת פלאים
הסיבה שחגורה עוזרת זה כיוון שזה סוג של אימון לעצלנים לפי דעתי יותר זול (לא צריך לקנות חגורה ) ויותר אפקטיבי לעשות אימון לכתפיים (לשלב כתף חזה וגב ) אתה גם מרוויח אימון על הדרך לשאר השרירים :)כמובן שצריך לדעת להתאמן נכון

פנחס ציור עיפרון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
מסתבר שכדי לדעת להתאמן נכון, צריך לשלם לא מעט
חגורה פשוטה שרבים משתמשים בה (כולל אלה שתרגילים לא עזרו להם) עולה בסביבות 100 ש"ח
ממש לא היום אפשר ללמוד מסרטונים ביוטיוב (כמובן מאנשים עם המלצות) במיוחד שהיא לא באה פה לעשות אימון של באדי בילדר אלא סך הכל ליישר כתפיים חוץ מזה אני כבר אמרתי תרגילים יותר אפקטיביים (כמובן תלוי ברצון המתאמן )

-טל

משתמש חדש
חגורת כתפיים עוזרת פלאים
צריך להיזהר מחגורות למיניהם ולזכור שחגורה אינה מטפלת בשורש הבעיה,
החגורה יכול לספק תמיכה מידית אך רוב הפעמיים כתפיים שמוטות\כפפות הם כתוצאה מחולשת שרירים הנגרמים עקב הרגלי ישיבה לקויים וכו'.
בנוסף שימוש ממושך בחגורה עלול לגרום לתלותיות בחגורה ולמנוע מהשרירים להתפתח ולפעול כראוי.

אורה ושמחה

משתמש רשום
האם אתם כותבים מניסיון או מסברה?
הניסיון שלי ושל בני משפחתי אומר הפוך
מסתבר שיש הרבה שיש להם כתפיים שמוטות בגלל נטייה תורשתית
אם בגלל שרירים רפויים אם בגלל ששרירי החזה שלהם יותר קצרים משרירי הגב
ותמיכה של חגורת גב במשך שעה פעמיים ביום מטפלת בזה בצורה מדהימה, כאשר הגוף נשאר לעמוד זקוף גם אחרי הורדת החגורה, וככל שהימים חולפים, אפשר להוריד ממשך הזמן עוד ועוד

*רות

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
כאחת שסובלת מכאבי גב
אם אחרי תרגול או נסיון להזדקף כואב לך בגב התחתון סימן שאת מפעילה עליו לחץ לא נכון בזמן התרגול/ הנסיון לעמוד זקוף
ולכן חשוב לעשות תרגילים מותאמים לך (ולא מיוטיוב) אפשר גם לעשות מיוטיוב אבל אחרי שלומדים לזהות איך צריך לעבוד עם הגב התחתון כדי שלא יתפס / יכאב כנ''ל בעמידה או בנסיום ליישר את הגב

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה