נכתב ע"י ארבע;810647:פעמים רבות כתיבה עיתונאית משלבת בתוכה הרבה יח"צ ושיווק, ע"ע בתוך המשפחה. מכאן שלעתים יש זיקה מסוימת בין התחומים. אם פנו אל כותבת, אות הדבר לכך שהמזמינים התרשמו מניסיונה ומיכולותיה והם סומכים עליה שתשביע את רצונם. הלא כן?
נכתב ע"י אלי אלימלך;810682:מה פתאום?
עיתונאים יכולים לסקר בצורה חיובית מוצר, אבל מאין להם ידע כיצד למכור את המוצר בכתיבה?
הקטע הכי "קריטי" בכתבה שלך יהיה איך באמת תניעי אותם לפעולה. אם את כותבת על המוסד שלך שהוא נפלא יקרא הקורא ויגיד: "אז מה?" יופי. יש מוסדות נפלאים ב'ה בימינו.נכתב ע"י נוי;810902:מדובר בכתבת תדמית למוסד, והמטרה כמובן- תורמים.
הנקודות שמנחות אותי:
ראשית לערוך ברור מקיף עם מזמיני הכתבה מהם הנקודות שחשוב להם להדגיש.
מהם סוג וסגנון התורמים הפוטנציאליים האמורים להיחשף לכתבה.
אשמח לשמוע מהם על כתבות קודמות שנעשו, הסגנון והתוצאות.
מבחינתי אשים את הדגש לפתיחה טובה ומזמינה להיכנס לעניינים, בתור כתבת אני כבר מיומנת בשאיבת פרטים פיקנטיים ע"מ "להרטיב" את הכתבה כדי להשאיר את הקהל איתי, ובפסקות האחרונות אשים את הדגש להניע לפעולה. (לא, לא בכוח - כמסקנה)
אם יש משהו ששכחתי, אודה למקצוענים דפה אם יוכלו להסב את תשומת לבי.
נ.ב. מחמת ששם הניק שלי הוא אנונימי לא לקחתי אישי את ההודעות המבטלות לחלוטין את רעיון העוועוים שלי לכתוב כתבת תדמית ללא ניסיון.
הלוא מצד אחד יכול להיות שאני זאטוטה זבת חוטם וחסרת ניסיון וכשרון, ומצד שני מי יודע אולי אני כשרון עצום שיכול להמציא את תורת השיווק הפרסום ושות' מההתחלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: