הוא מגיע עד מחסום מכבים.אבל אין לי מושג עד היכן הכביש הזה מגיע, אני רק יודע שהוא משמש מעבר כלשהו
הייתה כזו, לכיוון ירושלים, לפני האינתיפדה השנייה.שמעתי פעם שאמורה להיות עוד יציאה מהכיכר של גרין פארק לפי נתוני הכביש זה יכול להיות. מענין אותי אם מישהו שמע על כזה דבר פעם ואם כן כמה זה נכון / עומד להיות מתישהו
נו שיעשו את זה לפני שטראמפ הולך לנו...הייתה כזו, לכיוון ירושלים, לפני האינתיפדה השנייה.
באיזשהו שלב הצבא סגר את הכביש.
הלוואי שיעשו משהו כזה בצורה בטוחה.
אם הרוב הם צדיקים וטובים, עליהם לנהל את היישוב למרות דעת המיעוט, כמו בכל מדינה דמוקרטית, ולתלוש את המודעה מיידית.האיש אחד יחטא ועל כל העדה תקצוף? זה שיש בודדים רעשנים שעושים את כל הבלאגן זה לא סיבה להצר את צעדיהם של רבים וטובים שגומלים חסד עם תושבי מודיעין עילית, ביודעי ומכירי קאמינא, אנשים טובי לב שמשקיעים הרבה הרבה למען הזולת וכן גם תושבי מודיעין עילית נהנים מהם, אם יש בצד שלהם כמה כפויי טובה זה לא סיבה שגם אנחנו נהיה כפויי טובה
שום בעיה ועל זה נאמר לא מדובשך ולא מעוקצך לנעול את השער לגמרי אין יוצא ואין בא.אני הבנתי מהתושבים שכל הרעיון של החסימה כי הם רוצים שקט
והכביש עושה רעש
אפילו לצפור ברכב למישהו הם לא מרשים כמה פעמים זה קרה לי ובאו והעירו לי
"הלו פה זה לא ק"ס"
איך אמר לי אחד התושבים שאם הכביש ימשיך להיות עמוס החניון שלו יהיה על הכביש הזה....
איך משיגים אותו?תבקשו מראש העיר שלכם שיבנה לכם בריכה ותתנשאו גם אתם
אה,איך משיגים אותו?
כי יש לי עוד כמה בקשות אליו...
רוצה את הוואצפ שלו?איך משיגים אותו?
כי יש לי עוד כמה בקשות אליו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: