לא שאני מזלזלת בכתוב ואולי באמת בארץ כדאי להזהר
רק שבחו"ל בכל מקום שותים קוקה קולה ללא הכשר בכלל
גם אני ראיתי ויש על זה מדבקה עם הכשר של בעלזא למי שסומךכידוע קוקהקולה הכשרות שלהם זה לנדא
קניתי קוקהקולה בב"ב שיוצרה באוקרינה ויובאה לארץ ויש על הבקבוק מדבקה נוספת ששם יש הכשר של הרבנות הראשית לישראל
מי שלא סומך על ההכשר הזה כדאי שיבדוק...
יש טלפון של היבואן אפשר לברר אצלו את הכשרות
ממש לא וכפי שכתבתי זה מאד שנוי במחלוקת.כל ההשגחות מהדרין בחו״ל מאשרים קוקה קולה ללא הכשר
יש ע"ז הכשר של בעלזאגם אנחנו כמעט נכשלנו. ..
כל ההשגחות מהדרין בחו״ל מאשרים קוקה קולה ללא הכשר
אל תכתבו סתם.לא שאני מזלזלת בכתוב ואולי באמת בארץ כדאי להזהר
רק שבחו"ל בכל מקום שותים קוקה קולה ללא הכשר בכלל
לא עוזר לי....יש ע"ז הכשר של בעלזא
ידוע מזמן שאי אפשר לרכוש קוקה קולה בכל מדינה בעולם.כידוע קוקהקולה הכשרות שלהם זה לנדא
קניתי קוקהקולה בב"ב שיוצרה באוקרינה ויובאה לארץ ויש על הבקבוק מדבקה נוספת ששם יש הכשר של הרבנות הראשית לישראל
מי שלא סומך על ההכשר הזה כדאי שיבדוק...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: