כשרושמים הדירה רק ע''ש הבעל, האם הבנק מתחשב בתלושי האשה ?

שלמה לב משכנתאות

ייעוץ משכנתאות מקצועי
מנוי פרימיום
אתה עושה רושם של איש מקצוע אמיתי !

אם עושים בלי התלושים של הכלה / האשה אז כמובן צריך למצוא דרך אחרת, שהבנק יתן ריבית טובה.

האם מועיל לדוגמא שבבנק יהיה מוגדר שהלוה הוא האבא ולא החתן שרשום בחוזה שהוא קונה את הדירה,
ואז האבא יכול להביא 2 ערבים מדרגה ראשונה, אחד - האבא שלו או השווער שלו [היינו הסבא של החתן], ומאידך הבן שלו [היינו החתן].

זה עובד ?
שווער לא יכול להיות ערב לחתן כיוון שהוא לא בן משפחה מדרגה ראשונה כלפי החתן.
להחשיב את האב כלווה לא יתפוס בכל הבנקים רק במזרחי שם ניתן לעשות היפוך לווים, לא צריך 2 ערבים... צריך אחד עם הכנסה טובה.
ניתן לקחת את האב כערב לבן.
כמו שאמרתי יש מספיק דרכים לשכנע את הבנק לתת ריבית טובה, בשביל זה יש יועצי משכנתאות.
מוזמנים בשמחה לפנות אליי טלפונית להמשך ייעוץ.
בהצלחה

ברוכה תהיי

משתמש מקצוען
אם החתן צריך את התלושים של הכלה (וסביר להניח שאינו עובד)- אולי שהכלה תרשום על שמה ואם יקנו דירה נוספת זה יהיה על שמו?
לו הייתי הורי הכלה הייתי ממש חוששת לרכישת דירה ראשונה ע"ש החתן בלבד. לא נשמע טוב.

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
הפרדה רכושית יכולה להיות חלק מהסכם ממון.
ממש לא בכל הסכם ממון יש הפרדה רכושית.

וכל אחד יכול לעשות בקלות הסכם ממון. הפרדה רכושית היא עסק הרבה יותר מורכב.

אולי כשעושים לפני הנישואין זה יותר פשוט, לא יודעת.

הון ובית

נדל"ן. משכנתאות. כלכלת המשפחה
מנהל
מנוי פרימיום

שלמה לב משכנתאות

ייעוץ משכנתאות מקצועי
מנוי פרימיום
הפרדה רכושית יכולה להיות חלק מהסכם ממון.
ממש לא בכל הסכם ממון יש הפרדה רכושית.

וכל אחד יכול לעשות בקלות הסכם ממון. הפרדה רכושית היא עסק הרבה יותר מורכב.

אולי כשעושים לפני הנישואין זה יותר פשוט, לא יודעת.
כשעושים הסכם ממון לפני הנישואין מספיק רק חתימת עו"ד.
אחרי הנישואין צריך אישור בית משפט, שזה יותר מסובך!
לא כל הסכם ממון צריך הפרדה רכושית, אך אם רוצים שיפטור ממס רכישה ומס שבח חייבים הפרדה רכושית.

התמר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אם החתן צריך את התלושים של הכלה (וסביר להניח שאינו עובד)- אולי שהכלה תרשום על שמה ואם יקנו דירה נוספת זה יהיה על שמו?
לו הייתי הורי הכלה הייתי ממש חוששת לרכישת דירה ראשונה ע"ש החתן בלבד. לא נשמע טוב.
אם אתם חוששים - אז באותה מידה למה שהורי החתן לא יחששו לרשום רק ע''ש הכלה.
מה אולמא ?!

אולי אתם מדברים, בדוגמה שהורי הכלה הם אלו שמממנים את הדירה, כנהוג בחלק מהמחוזות...

ברוכה תהיי

משתמש מקצוען
אם אתם חוששים - אז באותה מידה למה שהורי החתן לא יחששו לרשום רק ע''ש הכלה.
מה אולמא ?!

אולי אתם מדברים, בדוגמה שהורי הכלה הם אלו שמממנים את הדירה, כנהוג בחלק מהמחוזות...
גם בתור הורי החתן היינו חוששים,
אבל לכל הפחות מי שאמור לממן את רוב העלויות (לא רק סכום ראשוני) - שיהיה רשום עליו, אם זה הצעד שמוסכם על 2 הצדדים.
אם הבחור עובד ומכניס את הסכום הדרוש למשכנתא, ניחא. אבל אם הוא לומד ועליה לממן את המשכנתא- נשמע לי סיכון גבוה מידי עבורה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה