אין עלי? נראה לי שעלי, @אבימי (מנהל הפורום)הזוויות!! אין! פשוט אין עליך!!
תנו לי להבין. אני קולט מאוד מהר כשלוקחים הרבה זמן כדי להסביר לי... אתם מבקשים הסברים על הפרספקטיבה וכעוצרים את הכל כדי להסביר לכם דברים אתם עוד מסופקים? האם טעיתי בפורום? יאללה יום טוב.שתי קווי אופק בציור אחד?
מה ההיגיון?
!??!!?תנו לי להבין. אני קולט מאוד מהר כשלוקחים הרבה זמן כדי להסביר לי... אתם מבקשים הסברים על הפרספקטיבה וכעוצרים את הכל כדי להסביר לכם דברים אתם עוד מסופקים? האם טעיתי בפורום? יאללה יום טוב.
לא כועס (אף פעם לא) רק אומר מה שאני חושב. תכלס אנסה בקצרה.!??!!?
זאת היתה שאלה מסוגננת, והתשובה מסקרנת אותי מאוווד!!!
אני ממש ממש אשמח כבר לשמוע אותה!!!
את יודעת מה? את באיזור ירושלים? תצלמי נוף של בתים שנבנו על מפלסים. על הצילום תמתחי קווים.!??!!?
זאת היתה שאלה מסוגננת, והתשובה מסקרנת אותי מאוווד!!!
אני ממש ממש אשמח כבר לשמוע אותה!!!
תלוי איזה גג. אנסה לשלוח משהו יותר ברור.זאת אומרת שהגג של הבנין פונה לקו אופק נוסף?
אני לא מסופקת - פשוט הייתי קצת המומה - לא ידעתי שיש כזה דבר 2 קווי אופק.תנו לי להבין. אני קולט מאוד מהר כשלוקחים הרבה זמן כדי להסביר לי... אתם מבקשים הסברים על הפרספקטיבה וכעוצרים את הכל כדי להסביר לכם דברים אתם עוד מסופקים? האם טעיתי בפורום? יאללה יום טוב.
בכל מקום שיש כמה מפלסים. לומדים כל יום נכון?אני לא מסופקת - פשוט הייתי קצת המומה - לא ידעתי שיש כזה דבר 2 קווי אופק.
מתי בעצם משתמשים ב 2קווי אופק? בציור של רחוב בעיקר?
תלוי מה הציור. אם היה לי יותר זמן הייתי פותח סדנא (אבל אל תגלו זאת להנהלת פרוג )פששששש.
והנקודות לא יכולות להיות סתם על פני הדף? חייבות להיות על אותו אנך?
נכון שירלי. יפה!!!אם הבנתי נכון, זה קורה כשיש שיפוע, כלומר כשהקווים לא מקבילים למישור?
צריך לשאול כדי ללמוד ואם לא מבינים אז שואלים שוב. את מכירה את הסיפור של החבית שבפרקי אבות?זה היה ממש במקום מבחינתי!
זאת שאלה שמידי פעם עולה לי ואני מדחיקה אותה מהר מהר...
לא יודעת למה לא עלה בדעתי פשוט לשאול....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: