כשהמורה מנסה להכשיל את התלמידות

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
נכתב ע"י מנוחהלה;1642727:
בסוף, ברוך ד', הילדה עשתה מבחן וידעה את כל התשובות ! (כולל שדוד המלך כבש את ירושלים מידי היבוסי...)
בנוסף, פנינו למחנכת ולמורה למולדת וכולן קיבלו כזה 'שפכטל' מקוה שזה יספיק והמורה הזו תקלוט ענין.

למה עובדים עם 'שפכטלים', אנחנו בני אדם, לא קירות.

שין גימל

משתמש רשום
עומס חומר על תלמידות

אני מורה להסטוריה בכיתה ח' ואני מזדהה עם כל מילה.
בהתחלה המבחנים שלי היו קשים, דרשתי המון ידע, רציתי לראות שהבנות יודעות את החומר הנלמד, אבל אז נהייתי ממש מתוסכלת מהציונים, התביישתי לרשום לבנות את הציון (20 !! ).
היום המבחנים שלי עדיין דורשים ידע, אבל הרבה יותר קלים. אני חושבת שהחכמה היא לדעת לשאול שאלות שמי שלמדה יודעת ומי שלא למדה אין לה איך לדעת,(כמו שאלות של נכון/לא נכון, או מבחנים אמריקאים וכ').
בהצלחה לכל המורות והתלמידות!

מרדכיT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים
פרשת השבוע: צֶדֶק צֶדֶק תִּרְדֹּף לְמַעַ
ן תִּחְיֶה וְיָרַשְׁתָּ אֶת הָאָרֶץ אֲשֶׁר ה' אֱ-לֹהֶיךָ נֹתֵן לָךְ.
(פרשת שופטים - דברים טז')

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
נכתב ע"י מרדכיT;1742101:
פרשת השבוע: צֶדֶק צֶדֶק תִּרְדֹּף לְמַעַן תִּחְיֶה וְיָרַשְׁתָּ אֶת הָאָרֶץ אֲשֶׁר ה' אֱ-לֹהֶיךָ נֹתֵן לָךְ.
(פרשת שופטים - דברים טז')

פשט?

A Y G

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
לא זכור לי שביקשו ממני בראיון עבודה ממוצע ציונים במולדת מכילה ג'...
חשבון זה דבר חשוב, מולדת זה כדי שלא ישעמם...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה