אצלי זה עזר...אז אתה אומר ששינוי כתובת הMAC לא יועיל במקרה הזה?
אצלי זה עזר...אז אתה אומר ששינוי כתובת הMAC לא יועיל במקרה הזה?
וואו זה נושא ארוך
4. יש עוד פיתרון מורכב, לקנות בכמה שקלים דרך האינטנרט ממשהוא שיש לו מנוי COPR בלי הגבלה רשיון . זה לא הכי חוקי אבל הרבה עושים את זה.
אז אתה אומר ששינוי כתובת הMAC לא יועיל במקרה הזה?
יש דבר כזה ? הלוואי !צריכים teamviewer פרוץ?
יש דבר כזה ? הלוואי !
אני כבר למעלה חצי שנה בלי אפשרות שליטה על המחשבים שלי בגלל טים ויאואר ימ"ש שחסמו אותי טוטאלית.
מישהו יכול להעלות פתרון עקיפה או להסביר כיצד מגדירים באני-דסק התחברות קבועה למחשבים אישיים (כמו שיש בטים ויאואר) ?
סליחה על ההקפצה.
נתקעתי עם אותה בעיה.
ניסיתי להתקין את התוכנה שצורפה- אך היא טוענת ששינוי כתובת MAC היא לא אפשרות חינמית.
מה עושים?
@sarit_f ??
עובד!!
תבדוק אם מה שכתבתי בהודעה קודמת, תעזור לךיש דבר כזה ? הלוואי !
אני כבר למעלה חצי שנה בלי אפשרות שליטה על המחשבים שלי בגלל טים ויאואר ימ"ש שחסמו אותי טוטאלית.
מישהו יכול להעלות פתרון עקיפה או להסביר כיצד מגדירים באני-דסק התחברות קבועה למחשבים אישיים (כמו שיש בטים ויאואר) ?
לאחר שטים וויואר חסמו אותי ג"כ כבר לפני חצי שנה, ומאז חסל סדר עבודה מהבית (טוב מאוד) וחסל סדר עזרה להורים מרחוק לבעיות במחשב שלהם (רע מאוד).
אכן.אני לא יודע כמה אתה שולט מרחוק אך אני בתור אחד ששולט הרבה מרחוק
אין מה להשוות בין אנידסק לטים ויואר
אגב גם אני טענתי פעם כמוך
כך אמר לי אתמול גם מיודענו @דוד כהןאני לא יודע כמה אתה שולט מרחוק אך אני בתור אחד ששולט הרבה מרחוק
אין מה להשוות בין אנידסק לטים ויואר
היי כולם.
אני משתמשת המון בטים וויאר.
מתחברת מהמחשב שלי למחשבים האחרים במשרד כמה פעמים במהלך היום כדי לכוון את העובדות,
מתחברת מהמחשב נייד בבית למחשב במשרד,
מהסמארטפון (מוגן, מוגן, ברור) למחשב במשרד
וכו'. סה"כ 6 מחשבים בתקשורת כל הזמן
כבר שנים
אף פעם לא קיבלתי התראות כאלה מטים וויאר..
מה קרה התעוררו פתאום?
התחילו לכתוב לי כל פעם שהם חושדים בי שאני עושה שימוש עסקי..
למי יש כאן נסיון עם זה? כמה זמן מאז שמתחילות ההתראות האלה לקפוץ, עד שבפועל הם חוסמים אותי ודורשים תשלום?
יש דרך לעקוף את זה?
(תמיד חשבתי ששימוש עסקי מבחינתם זה כשהטים וויאר בעצם עושה לך כסף - כמו למשל טכנאי מחשבים שמתחבר ללקוחות. אז בד"כ מדובר כל פעם במחשב של לקוח אחר, יכול להגיע לעשרות מחשבים בחודש.. אבל אצלי אני סה"כ ברשת סגורה של 6 מחשבים. לא מתחברים למחשבים חוץ מאלה..)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: