כריית ביטקוין...

האם אתה מתכוון לקנות מניות כרייה באתר?

• סה"כ מצביעים
    51

זהו זה!

משתמש רשום
המשתמש נחסם
:eek: החשמל שכריית הביטקוין ושאר המטבעות לוקחים, מאוד גבוהה ועולה הרבה כסף , מה שעושה את הכרייה לפעמים לבלתי אפשרית.
לכן יש אתר שאפשר לקנות אצלו "כוח כרייה ומקבלים שם % מהכרייה.
יש גם צימוק למי שלא רוצה להשקיע::eek:
האתר מפעיל ברזים של מטבעות יומיים (לצורכי פרסום) ואפשר להמיר את הברז לברז "כח כרייה" (כמו שאתה קונה)
מומלץ קודם לטעון "כוח כרייה" תקופה עד שזה מתמלא.
ואז להתחיל "לכרות" (דהיינו לשכור כוח כרייה).
המטבעות החדשים עוד עשויות להפתיע ולכן כדאי לכרות אותם, מה גם שכח הכרייה שלהם הרבה יותר זולה (כיוון שאין הרבה כורים אז הכרייה דהיינו המשוואות שהם מציגים יותר זולים)
הקישור:
https://www.eobot.com/user/1490300

חיימיענקל

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אם אפשר בבקשה הסבר יותר מפורט?????????
אך משקיעים בשאר הסוגי מטבעות ?????????

bitcoin

משתמש פעיל
אני כורה פה בארץ ביטקוין ולייטקוין עם רוחים של מאות אחוזים.

לדעתי לא שווה לקנות חוזים של כריה בחברות כאלו ואחרות, מהסיבה הפשוטה, הם לא נותנים לך שום גישה לפנל של המערכת, ומאוד קל לגנוב לך על הדרך ולספר לך שמערכת שחתמת עליה חוזה יצרה כך וכך מטבעות.

כמה שנסתי לפנות לחברות ולבקש גישה לפנל, הם לא נותנים זאת, לכן אני מפעיל מערכות כאן בארץ ובחו"ל ששם יותר משתלם מבחינת חשמל.

בהצלחה

שמול

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי

לדעתי לא שווה לקנות חוזים של כריה בחברות כאלו ואחרות, מהסיבה הפשוטה, הם לא נותנים לך שום גישה לפנל של המערכת, ומאוד קל לגנוב לך על הדרך ולספר לך שמערכת שחתמת עליה חוזה יצרה כך וכך מטבעות.

כמה שנסתי לפנות לחברות ולבקש גישה לפנל, הם לא נותנים זאת, לכן אני מפעיל מערכות כאן בארץ ובחו"ל ששם יותר משתלם מבחינת חשמל.

בהצלחה
איך עושים את זה?
וכמה אפשר להרוויח מזה?

bitcoin

משתמש פעיל
איך עושים את זה?
וכמה אפשר להרוויח מזה?
מזמינים מערכות משניי החברות המובילות מחברים לחשמל ולפול ומתחילים לקבל כל יום ביטקוין/לייטקוין לארנק שלכם.

לי לקח כמה שבועות ללמוד את הנושא, זה מורכב פלוס ואין כאן אפשרות להאריך, אני לא האמנתי בהתחלה שזה יהיה כל כך מורכב.

אם המובעות הוירטואליים יתנהגו כמו שהתנהגו עד היום אפשר להרויח אלפי אחוזים בקצת זמן

זהו זה!

משתמש רשום
המשתמש נחסם
מזמינים מערכות משניי החברות המובילות מחברים לחשמל ולפול ומתחילים לקבל כל יום ביטקוין/לייטקוין לארנק שלכם.

לי לקח כמה שבועות ללמוד את הנושא, זה מורכב פלוס ואין כאן אפשרות להאריך, אני לא האמנתי בהתחלה שזה יהיה כל כך מורכב.

אם המובעות הוירטואליים יתנהגו כמו שהתנהגו עד היום אפשר להרויח אלפי אחוזים בקצת זמן
לרוצים להחזיק "ראש קטן"
אפשרות לכרות עם המחשב הפשוט האישי (אני לא ניסיתי כי אין לי מחשב אישי רק בעבודה ,אבל אשמח לראות תגובות)
בברזים:
https://freebitco.in/?r=9896513
http://moonbit.co.in/?ref=952bb3235b4f
אפשר שם לראות הסברים

זהו זה!

משתמש רשום
המשתמש נחסם
אם אפשר בבקשה הסבר יותר מפורט?????????
אך משקיעים בשאר הסוגי מטבעות ?????????
צריכים להכנס יום יום כדי לקבל את הבונוס (יום שלא נכנסת- לא קבלת)
לבחור מבין המטבעות הבונוס את GHS
ואז להכנס לבונוס כדי לקבל אותה
אפשר לראות פה סרטון הסבר
אך אעדיף שתרשמו דרך הקישור שלי למעלה..

bitcoin

משתמש פעיל
תכל'ס, לפי מה שאתה אומר, אתה אמור להיות היום מליונר. אז מה אתה עושה פה?!
סתם. תגיד, זה באמת רציני? אז איך זה שלא כולם רצים למכרות שלך?
כי אנשים חושבים (בצדק) שכל רגע זה אמור לקרוס.

החברות לא משחררות כל כך מהר מערכות כריה (עכשיו לדוגמה אפילו אם תרצו שום חברה אמינה לא מוכרת).

אם תרצו לקנות פה בארץ מערכת או להזמין שלא דרך החברה תצטרכו לשלם כפול שלש וארבע.

התפעול הוא לא פשוט כמו שכתבתי

לכן....

זהו זה!

משתמש רשום
המשתמש נחסם
עלות החשמל שהביטקוין צורך יכול להעפיל על הרווח של הביטקוין מה גםן שלא בטוח שהחברה להם אתה נותן את כח הכרייה באמת יצליחו לכרות בסופו של דבר

bitcoin

משתמש פעיל
עלות החשמל שהביטקוין צורך יכול להעפיל על הרווח של הביטקוין מה גםן שלא בטוח שהחברה להם אתה נותן את כח הכרייה באמת יצליחו לכרות בסופו של דבר
המערכות מיצרות ביטקוין/לייטקוין בשווי של 2500-3000 שקל.

אין חשש שהם לא יצליחו ליצר- אני כבר כורה חודש וכל יום אני מקבל לארנק שלי את חלקיקי הביטקוין/לייטקוין

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

בהצלחה

היי... סליחה על ההקפצה,
אתה עדיין מתעסק בעסקי כריה? זה עדיין רווחי כיום להפעיל מכונות "ביתיות" כשנדרש כוח עיבוד חזק?
כמו"כ חיפשתי את האשכול הדי מפורט שדן בנושא, אבל נראה שהוא נעלם אולי בעקבות שדרוג הפורום..

bitcoin

משתמש פעיל
היי... סליחה על ההקפצה,
אתה עדיין מתעסק בעסקי כריה? זה עדיין רווחי כיום להפעיל מכונות "ביתיות" כשנדרש כוח עיבוד חזק?
כמו"כ חיפשתי את האשכול הדי מפורט שדן בנושא, אבל נראה שהוא נעלם אולי בעקבות שדרוג הפורום..

איזה הקפצה..

מתעסק חזק בקריפטו עדיין עד היום!

אבל אכן מה שטענו כאן ששווה יותר לקנות את המטבעות ולא לכרות נכון מאוד

לא שווה לכרות כאן בארץ!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה