חלבי כריות- או לא להיות------

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כריות גבינה.
אוריריות בטירוף.
אבל באמת.

התיבול שמעליהן מעניק להן מליחות מעורבת בחריפות על גבול הפיקנטיות. והגבינה צהובה שמעל---בכלל.

כל כך קל להכין.
כשהכנתי חלות ולחמניות ביום שישי נשאר לי מעט בצק ורציתי להכין איתו משהו לסעוד"ש.
אז ניסיתי משהו חדש.
מפה לשם- חלק נגמר בשישי.
את השאר הקפאתי כדי לחמם לסעוד"ש---
-----ו----
שכחתי מהן.
אז בינתיים הם שוכנות לבטח במקפיא.

IMG_3077_800x600.jpg


בצק לחמניות רגיל. מה שאוהבים.
אני השתמשתי בצק הרגיל של שמופיע בחוברת "זה לא רק בצק"

אחרי שהבצק תפח.
לוקחים חתיכת בצק ומרדדים דק. כמה מ"מ ולא יותר.
קורצים ריבועים או כל צורה אחרת. אפשר גם לחתוך לריבועים בגודל של בערך 7X7 ס"נ
אני השתמשתי במשטח קורצנים ריבועיים עם שוליים מעין זיג זג

מניחים בתבנית מרודת בניר אפיה

מכינים תערובת תיבול מ:
שום כתוש או אבקת שום [למשתמשים- עדיף אבקת שום]
אורגנו
מלח גס
מעט צ'ילי גרוס
רוזמרין

מושחים בביצה טרופה ומפזרים מהתערובת בנ"ל
מפזרים שומשום
אפשר להוסיף קצת תיבול או זרעונים אחרים לפי הטעם האישי.

מניחים במקום חמים להתפחה ארוכה עד שהריבועים תופחים לכריות ממש.

תראו איזה יופי של תפיחה לפני האפיה:

IMG_3075_800x600.jpg


IMG_3074_800x600.jpg


אופים ב 190 מעלות כ-10-12 דקות להשחמה
בדקה האחרונה מפזרים גבינה צהובה מגורדת.
ממשיכים אפיה עד להמסה של הגבינה

זהו
IMG_3076_800x600.jpg


IMG_3078_600x800.jpg
 

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יאוו זה מגרה ממש!!
אםם יש לך בהקפאה אז אני מגיעה....
תפשירי בינתיים... ;)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
וואו, נראה מהמם!
ממש מגרה.
את מתפיחה מכוסה במגבת?
כי זה נראה דק נורא...
התפחתי פתוח, לא מכוסה
על טוסטר אובן שהופעל וכך התבנית נחה על משטח חם יחסית [החלק החיצוני העליון של הטוסטר]

כשקרצתי הם היו ממש דקים.
אולי 2-3 מ"מ.
 

סבתא זפטה

משתמש חדש
נראה מקסים !
הצורה מגרה אותי להכין את זה מבצק קריספי עם חומץ שיוצר כיס כם אויר ...
אשמח לראות איך נראה החותכן
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נראה מקסים !
הצורה מגרה אותי להכין את זה מבצק קריספי עם חומץ שיוצר כיס כם אויר ...
אשמח לראות איך נראה החותכן
אין לי תמונה של הקורצן שבו הaתשמתי אבל הרעיון הוא כזה רק ריבועים:
image (3).png
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
כריות גבינה.
אוריריות בטירוף.
אבל באמת.

התיבול שמעליהן מעניק להן מליחות מעורבת בחריפות על גבול הפיקנטיות. והגבינה צהובה שמעל---בכלל.

כל כך קל להכין.
כשהכנתי חלות ולחמניות ביום שישי נשאר לי מעט בצק ורציתי להכין איתו משהו לסעוד"ש.
אז ניסיתי משהו חדש.
מפה לשם- חלק נגמר בשישי.
את השאר הקפאתי כדי לחמם לסעוד"ש---
-----ו----
שכחתי מהן.
אז בינתיים הם שוכנות לבטח במקפיא.

צפה בקובץ המצורף 1122610

בצק לחמניות רגיל. מה שאוהבים.
אני השתמשתי בצק הרגיל של שמופיע בחוברת "זה לא רק בצק"

אחרי שהבצק תפח.
לוקחים חתיכת בצק ומרדדים דק. כמה מ"מ ולא יותר.
קורצים ריבועים או כל צורה אחרת. אפשר גם לחתוך לריבועים בגודל של בערך 7X7 ס"נ
אני השתמשתי במשטח קורצנים ריבועיים עם שוליים מעין זיג זג

מניחים בתבנית מרודת בניר אפיה

מכינים תערובת תיבול מ:
שום כתוש או אבקת שום [למשתמשים- עדיף אבקת שום]
אורגנו
מלח גס
מעט צ'ילי גרוס
רוזמרין

מושחים בביצה טרופה ומפזרים מהתערובת בנ"ל
מפזרים שומשום
אפשר להוסיף קצת תיבול או זרעונים אחרים לפי הטעם האישי.

מניחים במקום חמים להתפחה ארוכה עד שהריבועים תופחים לכריות ממש.

תראו איזה יופי של תפיחה לפני האפיה:

צפה בקובץ המצורף 1122634

צפה בקובץ המצורף 1122637

אופים ב 190 מעלות כ-10-12 דקות להשחמה
בדקה האחרונה מפזרים גבינה צהובה מגורדת.
ממשיכים אפיה עד להמסה של הגבינה

זהו
צפה בקובץ המצורף 1122638

צפה בקובץ המצורף 1122636
וואו, העני, קניתי!
עכשיו נשאר להשיג את הקורצן, כי זה עושה את זה!!!
והכי כיף שאפשר מהבצק של החלות והלחמניות.
מנסה רק לדמיין מה זה העובי שהתכוונת.
לא יודעת איך מודדים במילימטרים.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
וואו, העני, קניתי!
עכשיו נשאר להשיג את הקורצן, כי זה עושה את זה!!!
והכי כיף שאפשר מהבצק של החלות והלחמניות.
מנסה רק לדמיין מה זה העובי שהתכוונת.
לא יודעת איך מודדים במילימטרים.
העובי לא חייב להיות מדוייק.
לא יקרה כלום אם יהיה קצת יותר עבה.
בגדול בעובי בערך כמו של 2 קרקר לחמית אחד על השני, קצת פחות. [זה מה שעלה לי בראש כדוגמא]
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מזכיר את האייר ביס של פעם
מגרה בטירוףףףף
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נראה מדהים!
והכי - כשראיתי את התמונה עוד לפני שקראתי את ההכנה, חשבתי שזה בצק ממולא.
לא האמנתי ש"המילוי" נמצא בעצם רק מלמעלה.
טיפ:
אפשר לרדד עלה
להניח תלוליות קטנות של גבינה מלוחה או צהובה במרחקים זה מזה ולהניח מעל עוד עלה בצק מרודד
לקרוץ או לחתוך באופן שיווצרו כריות ממולאות.
להתפיח כנ"ל
ולאפות
ולקבל כריות ממולאות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיב

א הַלְלוּיָהּ אַשְׁרֵי אִישׁ יָרֵא אֶת יי בְּמִצְוֹתָיו חָפֵץ מְאֹד:ב גִּבּוֹר בָּאָרֶץ יִהְיֶה זַרְעוֹ דּוֹר יְשָׁרִים יְבֹרָךְ:ג הוֹן וָעֹשֶׁר בְּבֵיתוֹ וְצִדְקָתוֹ עֹמֶדֶת לָעַד:ד זָרַח בַּחֹשֶׁךְ אוֹר לַיְשָׁרִים חַנּוּן וְרַחוּם וְצַדִּיק:ה טוֹב אִישׁ חוֹנֵן וּמַלְוֶה יְכַלְכֵּל דְּבָרָיו בְּמִשְׁפָּט:ו כִּי לְעוֹלָם לֹא יִמּוֹט לְזֵכֶר עוֹלָם יִהְיֶה צַדִּיק:ז מִשְּׁמוּעָה רָעָה לֹא יִירָא נָכוֹן לִבּוֹ בָּטֻחַ בַּיהוָה:ח סָמוּךְ לִבּוֹ לֹא יִירָא עַד אֲשֶׁר יִרְאֶה בְצָרָיו:ט פִּזַּר נָתַן לָאֶבְיוֹנִים צִדְקָתוֹ עֹמֶדֶת לָעַד קַרְנוֹ תָּרוּם בְּכָבוֹד:י רָשָׁע יִרְאֶה וְכָעָס שִׁנָּיו יַחֲרֹק וְנָמָס תַּאֲוַת רְשָׁעִים תֹּאבֵד:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

דף חדש • אתגר 121

לוח מודעות

למעלה