כריות גבינה.
אוריריות בטירוף.
אבל באמת.
התיבול שמעליהן מעניק להן מליחות מעורבת בחריפות על גבול הפיקנטיות. והגבינה צהובה שמעל---בכלל.
כל כך קל להכין.
כשהכנתי חלות ולחמניות ביום שישי נשאר לי מעט בצק ורציתי להכין איתו משהו לסעוד"ש.
אז ניסיתי משהו חדש.
מפה לשם- חלק נגמר בשישי.
את השאר הקפאתי כדי לחמם לסעוד"ש---
-----ו----
שכחתי מהן.
אז בינתיים הם שוכנות לבטח במקפיא.
בצק לחמניות רגיל. מה שאוהבים.
אני השתמשתי בצק הרגיל של שמופיע בחוברת "זה לא רק בצק"
אחרי שהבצק תפח.
לוקחים חתיכת בצק ומרדדים דק. כמה מ"מ ולא יותר.
קורצים ריבועים או כל צורה אחרת. אפשר גם לחתוך לריבועים בגודל של בערך 7X7 ס"נ
אני השתמשתי במשטח קורצנים ריבועיים עם שוליים מעין זיג זג
מניחים בתבנית מרודת בניר אפיה
מכינים תערובת תיבול מ:
שום כתוש או אבקת שום [למשתמשים- עדיף אבקת שום]
אורגנו
מלח גס
מעט צ'ילי גרוס
רוזמרין
מושחים בביצה טרופה ומפזרים מהתערובת בנ"ל
מפזרים שומשום
אפשר להוסיף קצת תיבול או זרעונים אחרים לפי הטעם האישי.
מניחים במקום חמים להתפחה ארוכה עד שהריבועים תופחים לכריות ממש.
תראו איזה יופי של תפיחה לפני האפיה:
אופים ב 190 מעלות כ-10-12 דקות להשחמה
בדקה האחרונה מפזרים גבינה צהובה מגורדת.
ממשיכים אפיה עד להמסה של הגבינה
זהו
אוריריות בטירוף.
אבל באמת.
התיבול שמעליהן מעניק להן מליחות מעורבת בחריפות על גבול הפיקנטיות. והגבינה צהובה שמעל---בכלל.
כל כך קל להכין.
כשהכנתי חלות ולחמניות ביום שישי נשאר לי מעט בצק ורציתי להכין איתו משהו לסעוד"ש.
אז ניסיתי משהו חדש.
מפה לשם- חלק נגמר בשישי.
את השאר הקפאתי כדי לחמם לסעוד"ש---
-----ו----
שכחתי מהן.
אז בינתיים הם שוכנות לבטח במקפיא.
בצק לחמניות רגיל. מה שאוהבים.
אני השתמשתי בצק הרגיל של שמופיע בחוברת "זה לא רק בצק"
אחרי שהבצק תפח.
לוקחים חתיכת בצק ומרדדים דק. כמה מ"מ ולא יותר.
קורצים ריבועים או כל צורה אחרת. אפשר גם לחתוך לריבועים בגודל של בערך 7X7 ס"נ
אני השתמשתי במשטח קורצנים ריבועיים עם שוליים מעין זיג זג
מניחים בתבנית מרודת בניר אפיה
מכינים תערובת תיבול מ:
שום כתוש או אבקת שום [למשתמשים- עדיף אבקת שום]
אורגנו
מלח גס
מעט צ'ילי גרוס
רוזמרין
מושחים בביצה טרופה ומפזרים מהתערובת בנ"ל
מפזרים שומשום
אפשר להוסיף קצת תיבול או זרעונים אחרים לפי הטעם האישי.
מניחים במקום חמים להתפחה ארוכה עד שהריבועים תופחים לכריות ממש.
תראו איזה יופי של תפיחה לפני האפיה:
אופים ב 190 מעלות כ-10-12 דקות להשחמה
בדקה האחרונה מפזרים גבינה צהובה מגורדת.
ממשיכים אפיה עד להמסה של הגבינה
זהו