איפה מומלץ להזמין כרטיס רכבות מציריך לקלוסטרס?
תודה רבה!
תודה רבה!
ואין עוד דרך?אפשר באתר של sbb אבל אם לא רוצים להסתבך פשוט לגשת לקופות בתחנה בשדה התעופה.
מצאתם משהו שמוכר ?ואין עוד דרך?
או אנשים שמוכרים
פעם קנינו כרטיסים אצל מישהו בירושלים שמכר בזול יותר
הבנתי שיותר זול להזמין מראש?אפשר באתר של sbb אבל אם לא רוצים להסתבך פשוט לגשת לקופות בתחנה בשדה התעופה.
אני לא ראיתי שיותר זול להזמין באתר מראשהבנתי שיותר זול להזמין מראש?
יש לך ניסיון?
זה לא נכון,אני לא ראיתי שיותר זול להזמין באתר מראש
פשוט תבואו לתחנת רכבת ותקנו כרטיסים בקופות מהירות
לשלשה ימים ומעלה אפשר לקנות גם באתר.יש גם אפשרות נחמדה ומעניינת לקנות כרטיס כל התחבורה בשוויץ ליום אחד אפשר להשיג רק בעיריות [דבר מוזר,אבל ככה זה]וזה 52 פראנק טיול ארצי...
הכרטיסים מוגבלים ולכן צריכים להזמין מראש ,כמדומני אפשר 60 יום מראש,יש גם אפשרות נחמדה ומעניינת לקנות כרטיס כל התחבורה בשוויץ ליום אחד אפשר להשיג רק בעיריות [דבר מוזר,אבל ככה זה]וזה 52 פראנק טיול ארצי...
אפשר לקבל את הטלפון?אני לא ראיתי שיותר זול להזמין באתר מראש
פשוט תבואו לתחנת רכבת ותקנו כרטיסים בקופות מהירות
יש באתר וגם בקופות וזה מטעה שיש חצי מחיר אבל זה רק לבעלי קופון מיוחד
העלות היא 56 פראנק לאדם.
אם את רוצה יש לי טלפון של נהג (גוי) עם רכב וי אי פי מעולה שנסענו איתו והוא לקח לנו 290 פראנק ל 6 מקומות לדאבוס
41779863903+אפשר לקבל את הטלפון?
תודה
ng323646 בגיימל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: