כרטיס קול של המיקסר

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
יש לי מיקסר של ברנג'ר. מצורף אליו כרטיסון קול המתחבר למחשב ביואסבי. לכרטיס יש 2 כניסות ו2 יציאות XLR, והוא עובד מיד כשמחברים אותו. עד כמה שזכור לי (קניתי את המיקסר לפני כמה שנים) לא היה לו דיסק דרייבר, אבל אני לא בטוח בזה. הבעייה היא שרק היציאות שלו עובדות. (זה לא התקלקל, זה שלם וזה היה ככה מההפעלה הראשונה שלו.) זאת אומרת שאם אני מחבר אותו למחשב ביואסבי, ואת היציאות ממנו למערכת סטריאו אז אפשר לשמוע שירים מהמחשב, באיכות טובה. אבל כשאני מנסה להקליט את האורגן דרך המיקסר למחשב ע"י הכרטיס הזה - המחשב לא שומע אותו.
בלוח הבקרה אני רואה שהמחשב כן הגדיר אותו ככרטיס הקול שכרגע מופעל - גם בהשמעה וגם בהקלטה רק לא במידי. אבל בעוד בהשמעה הוא נותן לי אפשרות לשינוי מאפיינים ובקרי עוצמה, בהקלטה המאפיינים ובקרי העוצמה אינם זמינים. זה נראה כאילו הוא יכול להקליט אבל לא לשנות את הווליום של ההקלטה. בפועל הוא לא עושה את זה. והקושיא היא: אם הוא לא יכול להקליט, למה יש לו כניסות INPUT? ואם צריך דרייבר - למה להשמעה לא צריך? ואם הוא לא נועד להקלטה - למה הוא משתלט על ההקלטה במחשב?
תודה רבה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה