מידע שימושי כרטיס סטודנט

סודו של המלאך

משתמש מקצוען
סתם בשביל ההגינות:
כמו שמספרים פה שלא קיבלו את בית החסידות, אז בשנה שעברה, סניפי רב קו בביתר עילית [של חברת קווים - עילית] לא קיבלו את התעודות של י.נ.ר. פשוט כי הגיעו אליהם עשרות אם לא מאות כאלה...
בסופו של דבר, הצליח זה שמכר את הקורס [ומוכר גם השנה, יש לי את הפרטים שלו, אבל אני מניח שהוא קשור באיזה שהוא אופן ל @stbar ], להנפיק את החוזה דרך הרשת, וקרא לכולם אליו הביתה למלא את הרב קו...

זה לא שהוא הצליח להטעין לאנשים לבד
אלא שכולם יכלו להטעין לבד דרך רב קו אונליין
ורק במוקדים של 'רבקו' לא הסכימו לקבל - בהחלטה שרירותית
עד שהמנהלים של ינר 'טיפלו בהם'
ואולי חלק מההסכם היה שהם יורידו מהלחץ על ידי שהנציגים יטעינו גם

אני יודע באופן אישי על אדם שהיה במוקד במודיעין עלית והתקשר אלי על זה שלא מקבלים את האישור שלו
ואחרי כמה דקה שתיים של טלפונים הוא אמר לי שהמנהל של הפקיד שם התקשר להגיד לו שיכבד.

וככל הנראה בגלל זה השנה הם מראש נתנו לנציגים מכשיר מיוחד שהם יוכלו דרכו להטעין לסטודנטים

יולי בולי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
D I G I T A L
@stbar
אתה כותב מידיעה או מהשערה
למה כתוב באתר של אגד
שבית החסידות מוכר ועוד איך מוכר
דרך אגב אני כבר שנתיים עושה דרכם ולא היה שום בעיות הכל היה פיקס
נ.ב
אנשים לא באמת עושים את זה בשביל הקורסים בא נהיה אמתיים עושים את זה בשביל סטודנט , שום אברך אכשיו לא ילך לעשות קורס .

stbar

משתמש מקצוען
עדיין יש איפה להירשם (בירושלים)?
אשמח לכל מיגע בעניין
תודה
ניתן להרשם אצלינו במייל n7675688 בגימייל
@stbar
אתה כותב מידיעה או מהשערה
למה כתוב באתר של אגד
שבית החסידות מוכר ועוד איך מוכר
דרך אגב אני כבר שנתיים עושה דרכם ולא היה שום בעיות הכל היה פיקס
נ.ב
אנשים לא באמת עושים את זה בשביל הקורסים בא נהיה אמתיים עושים את זה בשביל סטודנט , שום אברך אכשיו לא ילך לעשות קורס .
אני כותבת מידיעה שלא באמת היה להם קורס. הם היו אומרים שיש קורס אבל לא באמת..
לעומת המכללות האחרות שכן היה באמת קורס רק לא באמת חייבים לבוא
בבית החסידות גם אם היית רוצה לבוא לקורס לא היה לך לאן... הם היו דוחים את הנרשמים בטענות שונות
כל אחד יעשה מה שרוצה

לב אברהם

משתמש צעיר
פרסום וקופי
D I G I T A L
עדיין יש איפה להירשם (בירושלים)?
אשמח לכל מיגע בעניין
תודה
יכול להיות שזה עדיין רלוונטי:

מצורף מייל שקבלתי עם פירוט נציגים בירושלים:

כמידי שנה גם השנה ניתן להירשם ללימודים המקנים כרטיס סטודנט
במחיר מוזל של 245 ש"ח בלבד, לנרשמים משנה שעברה ב 210 ש"ח בלבד.

ההרשמה אצל הנציגים בשכונות:
רמות: 052-715-1418
רמת שלמה: 058-322-6297
נווה יעקב: 052-760-5224
בית וגן: 058-324-0898

חידוש מיוחד!
השנה יהיה ניתן לטעון את פרופיל הסטודנט + החופשי שנתי המבוקש, אצל הנציגים במקום, בקלות ובפשטות ללא תשלום!!

ניתן לשלוח את התמונה דרך המייל וכן לבצע העברה בנקאית.

בברכת כתיבה וחתימה טובה
הנהלת המכללה

אלבומים גיגיטליים

משתמש מקצוען
יכול להיות שזה עדיין רלוונטי:

מצורף מייל שקבלתי עם פירוט נציגים בירושלים:

כמידי שנה גם השנה ניתן להירשם ללימודים המקנים כרטיס סטודנט
במחיר מוזל של 245 ש"ח בלבד, לנרשמים משנה שעברה ב 210 ש"ח בלבד.

ההרשמה אצל הנציגים בשכונות:
רמות: 052-715-1418
רמת שלמה: 058-322-6297
נווה יעקב: 052-760-5224
בית וגן: 058-324-0898

חידוש מיוחד!
השנה יהיה ניתן לטעון את פרופיל הסטודנט + החופשי שנתי המבוקש, אצל הנציגים במקום, בקלות ובפשטות ללא תשלום!!

ניתן לשלוח את התמונה דרך המייל וכן לבצע העברה בנקאית.

בברכת כתיבה וחתימה טובה
הנהלת המכללה
כבר נרשמתי אצל
stbar

תודה

go t

משתמש חדש
1602599245383.png
1602599245383.png

צדפה

משתמש רשום
יש לי תעודת סטודנט, ואני צריכה לרכוש חוזה נסיעה בשם 'משולב בית שמש פלוס מרכזי', [שזה לאשכול גוש דן ובית שמש], אבל באתר של רב קו כתוב על חוזה זה שאינו ניתן לרכישה כעת, מישהו יודע למה ? ומתי יהיה ניתן לרכוש אותו ?, אשמח על כל מידע זה דחוף לי מאוד.

נערך לאחרונה ב:

אלבומים גיגיטליים

משתמש מקצוען
יש לי תעודת סטודנט, ואני צריכה לרכוש חוזה נסיעה בשם 'משולב בית שמש פלוס מרכזי', [שזה לאשכול גוש דן ובית שמש], אבל באתר של רב קו כתוב על חוזה זה שאינו ניתן לרכישה כעת, מישהו יודע למה ? ומתי יהיה ניתן לרכוש אותו ?, אשמח על כל מידע זה דחוף לי מאוד.
אחרי שתעדכני את הסטודנט ברב קו תוכלי לרכוש אותו

a Computer

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אולי זה זה? קוד 923

לב אברהם

משתמש צעיר
פרסום וקופי
D I G I T A L
יש בבית שמש ברמת אברהם עמדה להטענת פרופיל סטודנט, הנציג שם ידע לתת מענה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה