כרטיס סטודנט
משתמש צעיר
יש הוראות מפורטות כאן בחתימהאשמח לדעת האם כל אחת יכולה לעשות את הסטודנט ואם כן איך
כל אחד יכול להצטרף לקורסים ולקבל כרטיס סטודנט להנחות בתח"צ
יש הוראות מפורטות כאן בחתימהאשמח לדעת האם כל אחת יכולה לעשות את הסטודנט ואם כן איך
גם עכשיו עדיין "ממתין לבדיקת המסמכים", האם רק אצלי או שתמיד המערכת מתעכבת עם בדיקת המסמכים?תקין
זה לא עובד...הכי מומלץ לעדכן פרופיל באתר הזה הופ און
שם יש פחות באגים מרב קו אונליין
טוענים את הרב-קו מהבית
הצטרפו למאות אלפי הנוסעים שכבר טוענים את הרב-קו מהאפליקציה ומהמחשב האישיhopon.co.il
10\15@כרטיס סטודנט ממתי מתחיל לי החופשי שנתי במידה ואני מצטרפת דרכך?
אני חייבת לעבור קורס בשביל זהיש הוראות מפורטות כאן בחתימה
כל אחד יכול להצטרף לקורסים ולקבל כרטיס סטודנט להנחות בתח"צ
כמה עולה סטודנט של בית בחסידות?עשיתי עכשיו דרך בית החסידות והכול בסדר.
לא חייבים להאזין לקורס בשביל לקבל את הכרטיס סטודנטאני חייבת לעבור קורס בשביל זה
אם כתבתם שהגעתם דרך מעיינות יתכן שזה הסיבה צריך לרשום שהגעתם דרך האונוברסיטה הפתוחה )מעיינות זה שלוחה שלהם)מה אני אמור לעשות עכשיו?
@כרטיס סטודנט פעלתי לפי כל הכללים שכתבת.
בתודה מראש
צפה בקובץ המצורף 1217813
ניסיתי דרך האתר הזהולכן מומלץ לעדכן פרופיל דרך האתר הזה
טוענים את הרב-קו מהבית
הצטרפו למאות אלפי הנוסעים שכבר טוענים את הרב-קו מהאפליקציה ומהמחשב האישיhopon.co.il
לי יש את אותו בעיה הוא דרש ממני קוד ולא היה לי את הקוד כי כנראה הוא הגיע בsms ואני רואה עכשיו שחויבתי בכסף למרות שבפועל לא ניתן לי חופשי, מה אפשר לעשות עכשיו?ניסיתי דרך האתר הזה
אבל בסוף הוא מבקש קוד אישי ולא שולח לי כלום.
יתכן והוא שולח את הקוד לSMS?
מה אפשר לעשות?
מישהו יודע האם בהטענת חוזה בעמדות על הקו נדרש כרטיס סטודנט (קשיj
תוך כמה זמן אפשר לקבל אותו (מעיינות)?כן צריך את הכרטיס הקשיח ולא מספיק צילום
ניסיתי פעמיים. אז חויבתי פעמיים?לי יש את אותו בעיה הוא דרש ממני קוד ולא היה לי את הקוד כי כנראה הוא הגיע בsms ואני רואה עכשיו שחויבתי בכסף למרות שבפועל לא ניתן לי חופשי, מה אפשר לעשות עכשיו?
תבדוק אצלך כנראה גם אתה חויבת בדמי החופשי למרות שבפועל לא נטען לך כלום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: