פניתי למייל שמופיע בחתימה שלך.1. לפעמים מגיע לספאם
2אם לא שם תפנה לנציג שנרשמת דרכו או למכללה במספר
026510888
פניתי למייל שמופיע בחתימה שלך.1. לפעמים מגיע לספאם
2אם לא שם תפנה לנציג שנרשמת דרכו או למכללה במספר
026510888
???רוצה לעשות תשלומים עם כרטיס דיירקט
א"א לעשות תשלומים על כרטיס דיירקט לענ"ד.ורוצה לעשות תשלומים עם כרטיס דיירקט, יש לי איפה?
איזו מכללה?מי שעדיין לא עשה כרטיס סטודנט. ומעונין שלא יהיה בעיה עם אגד מוזמן לפנות לgmail com7171864 vnjhr המחיר 280 ש"ח מכללה רשמית ומסודרת מופיעה ברשימות עם קורס תקין ובלי בעיות.
אין רק לירושלים, עושים ארצי ב1350אם אני מנסה לעדכן פרופיל סטונדט והוא נותן לי חופשי ארצי?
אני רוצה רק לירושלים העלות היא 1350?
מי יכול לענות לי? יחסוך לי ללכת עד לתחנה מרכזית...
תודה מראש...
אמיתי????????????????????שימו לב,
יתכן ובימים הקרובים תמצאו את עצמכם עם חופשי סטודנט לא פעיל... אצלנו זה קרה לפני כמה ימים.
פתאום הפרופיל לא פעיל.
(נראה שאגד עוברים אחד, אחד...)
מכללת מעיינות אינה נחשבת!!!
ומה שהכי מכעיס! שאנחנו צריכים לשלם להם מחיר מלא על כל הנסיעות שנסענו מתחילת הפרופיל.
מישהו יודע האם הדבר הזה חוקי?
ולמה זאת בעיה שלנו ולא של המכללה?
קרה למישהו?
בינתיים אצלנו אחת שבחרה בחברת אגד ברב קו אונליין -נחסם . ( ללא התרעה מקדימה)אני שואלת רציני.
זה קרה לעוד אנשים?
באמת הולך להפסיק לי החופשי ברב קו?
הסטודנט היה דרך מעיינות/ינר?בינתיים אצלנו אחת שבחרה בחברת אגד ברב קו אונליין -נחסם . ( ללא התרעה מקדימה)
השניה שהטעינה דרך חברת דן עדיין עובד.
גם אני שואלת, לא קרה לאף אחד???
אבל כל עוד עובד לך מצוין. תקווי שימשיך כך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: