טעותלכל אלו שהבעיה שלהם שזה גזל זה ס"ה לגנוב מהמדינה
יותר חמור להיכנס לבית כנסת ללא אישור כדי להשתמש בשירותים
לא מכיר גבאי אחד שלא מסכים שישתמשו בשירותים בבית כנסת
טעותלכל אלו שהבעיה שלהם שזה גזל זה ס"ה לגנוב מהמדינה
יותר חמור להיכנס לבית כנסת ללא אישור כדי להשתמש בשירותים
1. משרד התחבורה רוצה להוכיח שיש במדינת ישראל מליוני סטודנטים המשתשמים בתח"צ.אל תנסה מתחת לשטיח להמציא תירוצים,
הרבה האנשים שנרשמים ללימודים האלו- לא הולכים ללמוד, אז למה דרכם?
ולכן כתבתי שפתחתי בבית שלי שלוחה, באמת לומדים פה.1. משרד התחבורה רוצה להוכיח שיש במדינת ישראל מליוני סטודנטים המשתשמים בתח"צ.
2. משרד התחבורה מאשר את כרטיסי הסטודנט המופקים דרך המכללות שברשימה (וגם השלוחות שלהם).
3. מותר למכללות להפיק כרטיס סטונדט גם על קורס מינימלי של כ-280-200 ש"ח.
(לפני כמה שנים כל הקורסים היו עולים 380-450-590 ש"ח...)
4.משרד התחבורה לא מחייב נוכחות בקורס, ולא בודק את זה. (לדוג' משרד התמ"ת דורש גליון ציונים)
זה הסיבה למה להירשם לקורס, לשלם למכללה, לקבל כרטיס סטונדט ולקבל הנחה בתח"צ בדרך חוקית לחלוטין. וללא שום גזל.
כל קומבינה של כרטיס קופ"ח... דף חלק... זה שקר.
רק שעדין לא פתחת מכללה מוכרת או שלוחה רשמית של מכללה מוכרת.ולכן כתבתי שפתחתי בבית שלי שלוחה, באמת לומדים פה.
בטח מכללה מוכרת, חצי מדינה מכירה.רק שעדין לא פתחת מכללה מוכרת או שלוחה רשמית של מכללה מוכרת.
יחי ההבדל הקטן.
"מכללה מוכרת" זה כינוי למכללה שמוכרת ע"י הגופים הרשמייםבטח מכללה מוכרת, חצי מדינה מכירה.
ההבדל הקטנצ'יק שאני לא גובה כסף בניגוד לשאר האנשים "הישרים"
פשוט שילכו וינסו לעשות במקום אחרנו, ברצינות,
אז למה הפקידות בתחנה מרכזית בירושלים שלחו המון נשים ואברכים חזרה לדרכם,
למרות שהיו להם כרטיסי סטודנט ואישורי לימודים מכל מיני מקומות שהם שלוחות של מיכללות מוכרות???
יש בית כנסת שיש קוד לשירותיםטעות
לא מכיר גבאי אחד שלא מסכים שישתמשו בשירותים בבית כנסת
מכלל לאו אתה שומע הןיש בית כנסת שיש קוד לשירותים
לא עובר באתר.מישהו שעשה פה במעינות יודע להגיד אם זה עובר או נחסם??
אני עשיתי במעיינות הטענתי ברבקו אונליין בלי בעיהמישהו שעשה פה במעינות יודע להגיד אם זה עובר או נחסם??
משרד התחבורה לא מאשר את השלוחות!1. משרד התחבורה רוצה להוכיח שיש במדינת ישראל מליוני סטודנטים המשתשמים בתח"צ.
2. משרד התחבורה מאשר את כרטיסי הסטודנט המופקים דרך המכללות שברשימה (וגם השלוחות שלהם).
3. מותר למכללות להפיק כרטיס סטונדט גם על קורס מינימלי של כ-280-200 ש"ח.
(לפני כמה שנים כל הקורסים היו עולים 380-450-590 ש"ח...)
4.משרד התחבורה לא מחייב נוכחות בקורס, ולא בודק את זה. (לדוג' משרד התמ"ת דורש גליון ציונים)
זה הסיבה למה להירשם לקורס, לשלם למכללה, לקבל כרטיס סטונדט ולקבל הנחה בתח"צ בדרך חוקית לחלוטין. וללא שום גזל.
כל קומבינה של כרטיס קופ"ח... דף חלק... זה שקר.
איפה? דרך האתר?אני עשיתי במעיינות הטענתי ברבקו אונליין בלי בעיה
לבינתיים עובד רגיל בלי בעיה
השנה לא ניסיתימשרד התחבורה לא מאשר את השלוחות!
אני עשיתי של מעיינות והגשתי בקשה כבר פעמיים והם לא מאשרים לי.
כןאיפה? דרך האתר?
שאלתי אותם. אמרו לי שדרך האתר זה לא מוכר שאני יעשה דרך המכשירים. אבל דרך המכשיר יעבור גם צילום של האצבע שלי. ואני חיפשתי משהו שמוכר "רשמית" ע"י משרד התחבורה.השנה לא ניסיתי
אבל כמה וכמה שנים עשיתי דרך מעיינות ועבד מעולה
(גם דרך האתר, וגם לפני עידן האתר, דרך קופת אגד ומוקדי על הקו)
גם השנה אני מאמינה שלרובם זה עובד
תבדקי דרך הנציגים שלהם.
אוף, אז למה לא עובר לי? כבר פעמיים הגשתי בקשה וקיבלתי אותה תשובה-שזה לא מוכר ע"י משרד התחבורה.
כתבת האוניברסיטה הפתוחה?אוף, אז למה לא עובר לי? כבר פעמיים הגשתי בקשה וקיבלתי אותה תשובה-שזה לא מוכר ע"י משרד התחבורה.
יתכן והשנה החליטו להערים בעיות.שאלתי אותם. אמרו לי שדרך האתר זה לא מוכר שאני יעשה דרך המכשירים. אבל דרך המכשיר יעבור גם צילום של האצבע שלי. ואני חיפשתי משהו שמוכר "רשמית" ע"י משרד התחבורה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: