כרטיס סטודנט - איפה עושים??

במי

משתמש רשום
מי שיכול להסביר בדיוק איפה תבוא עליו הברכה!

~רחלי~

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
המקום לימודים מוציא עבורך בתשלום סמלי( בסביבות 40 ש״ח) ואיתו ניתן לקבל ההנחות בתחבורה ציבורית, מוזיאונים, רשתות וכו׳
בהצלחה
:)

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שמעתי שסופר בוס בתחנה מרכזית י-ם מארגנים לך את הרב קו על מצב סטודנט גם אם את באה רק עם אישור לימודים.

מוריה ח

משתמש רשום
נכתב ע"י TIP X;917597:
שמעתי שסופר בוס בתחנה מרכזית י-ם מארגנים לך את הרב קו על מצב סטודנט גם אם את באה רק עם אישור לימודים.
מניסיון זה לא נכון!
הלואי.
היה חוסך לי את ההלוך חזור....

צברית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
יש מצב לעלות לאוטובוס עם רב-קו רגיל + כרטיס סטודנט ולקבל הנחה גם אם ה'רב-קו' לא בפרופיל סטודנט?
התורות ברב-קו הם אינסופיים, ומתחילת השנה עדיין לא עדכנתי את הרב-קו שלי.....

sh12

משתמש מקצוען
נכתב ע"י צברית;917716:
יש מצב לעלות לאוטובוס עם רב-קו רגיל + כרטיס סטודנט ולקבל הנחה גם אם ה'רב-קו' לא בפרופיל סטודנט?

לא, חד משמעית.

ואם יש לך כרטיס סטודנט ואת לא מעדכנת את הרב קו = חברות התחבורה נהנות על חשבונך!:):)

ניצוצות

משתמש צעיר
נכתב ע"י TIP X;917597:

מנסיון, זה נכון, אבל זה תקף רק בקוים של סופרבוס, בעוד שכשהולכים לעמדה של רב קו עם כרטיס הסטודנט הסטטוס תקף בהכל.

ניצוצות

משתמש צעיר
נכתב ע"י צברית;917716:

מאיפה את?
כי אני הלכתי לעמדה של רב קו בשפע בירושלים, כל הסיפור - עדכון סטטוס והטענת חופשי שנתי לקח לא יותר מ-5 דקות, אני ממש לא הבנתי למה אנשים נדחפים ועומדים בתור שעות בתחנה המרכזית בירושלים.

במי

משתמש רשום
וואו 8 תגובות ואף אחד לא ענה על השאלה:

איפה עושים כרטיס סטודנט????באיזה משרד?
אחרי שיש את האישור לימודים

sh12

משתמש מקצוען
נכתב ע"י במי;918270:
איפה עושים כרטיס סטודנט????באיזה משרד?
אחרי שיש את האישור לימודים

מקום הלימודים שלך! הוא מקשר אותך לאגודת הסטודנטים, או מנפיק לך בעצמו על כרטיס פלסטיק.
אינך יכולה לעשות לבד.

פיינטר

משתמש רשום
נכתב ע"י במי;917419:
מי שיכול להסביר בדיוק איפה תבוא עליו הברכה!

אם את בירושלים אז ב'איסתא' נמצא ליד ביה"ח ביקור חולים.
הם מנפיקים תמורת 50 ש' ולבוא עם תמונת פספורט
בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה