אם למשהו יש פרטים על מכירת תווי קניה מעל 6 וחצי אחוזים אשמח שיעדכן
הבנתי שעכשיו תחילת שנה יש הרבה שמוכרים מאד זול
זה לא מקום לכתוב כאלו דברים, בתקווה שאתם לא מהרשויות להלבנת....אשמח אם יש למשהו פרטים על תווי קניה יש חסד 7 אחוז במודיעין עילית
אם יוכל לעדכן אותי בפרטי
תודה רבה
אפשר פרטים?אגב יש לי בבני ברק אחד שמוכר ב7 אחוז
אם תוכל לעדכן אותי בפרטיאגב יש לי בבני ברק אחד שמוכר ב7 אחוז
גם אני ישמח @0556781863A שטרודל גימל.COMאפשר פרטים?
אשמח לפרטים סכום גדול h0527148488אגב יש לי בבני ברק אחד שמוכר ב7 אחוז
רציתי לבקש אם יש לכם אפשרות לתת לי מידע למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> - יש לי תרומה של 16000 ש"ח לקניית תלושים -ואני רוצה לקנות בכמה שיותר הנחה משמעותית.תגיד לי את סכום הקנייה שאתה רוצה ואשיג לך הנחה מכובדת
רציתי לבקש אם יש לכם אפשרות לתת לי מידע למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> - יש לי תרומה של 16000 ש"ח לקניית תלושים -ואני רוצה לקנות בכמה שיותר הנחה משמעותית.אני שמעתי על 10%
פנו באישי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: