חושב שכן
תודה.לא,
רק האוטובוסים של החסידיות יעצרו ליד מתחם 89
כדאי לבדוק באשכול ההחלפות / מכירותנגמרו הכרטיסים מי יכול למכור לי 2 כרטיסים מבני ברק \ מאלעד ?
052-7698759
לפי המפה יעצרו בין לבין כמו בשנים עברושאלה.
האם האוטובוסים של תחבורה ציבורית יעצרו בכניסה להר, או ליד מתחם 89 למטה ליד תחנת הדלק?
אני שמעתי שבניגוד לכל שנה , שהאוטובוסים הורדו ממש בכניסה להר, השנה יורידו הרבה קודם ליד התחנת דלק.
האם זה נכון?
(בעיה גדולה, כי הוא רחוק מאוד מתחילת דרך המהדרין)
אנחנו לא קבלנו...לכן חילקו בתיבות הדואר
אני לא גר בבני ברק...אנחנו לא קבלנו...
חילקו רק בבני ברק?
תהיינה רכבות למרכז כמדי יום.מי יודע האם תהיינה רכבות חזור מכרמיאל לת"א בליל ל"ג בעומר בין השעות 23:00 ל-2:00, לפי הפירסומים הרכבות היעודיות לת"א וב"ש יפעלו רק החל משעה 2:45.
לא יהיו.מי יודע האם תהיינה רכבות חזור מכרמיאל לת"א בליל ל"ג בעומר בין השעות 23:00 ל-2:00, לפי הפירסומים הרכבות היעודיות לת"א וב"ש יפעלו רק החל משעה 2:45.
אנחנו גרים בבני ברק ולא קבלנולכן חילקו בתיבות הדואר
יכול להיות ששכן טוב, אסף מהתיבות דואר, כדי למנוע ביטול תורהאנחנו גרים בבני ברק ולא קבלנו
סתם דרך אגב יש כזו תופעה של אנשים מדרגה מסויימת שרוצים להרגיש בנוח
מפרסמים את מה שרוצנם לפרסם
לא בודקים היכן פורסם
ואח"כ מעל כל במה הם מספרים שחילקו לכל הציבור ועוד ועוד
מבדיקה שעשיתי ובמיוחד שאני מגיע מהתחום מכיוון מסויים - הדבר רחוק מלהיות נכון לצערי הרב
ולכן ציבור רחב נופל בין הכסאות מחוסר מידע חשוב!!!
הבטתי במפה.. זה מתחת חתנה המרכזית כניסה מהעצמאות לרח' ז'בוטינסקי.מישהו יודע איפה זה בצפת חניון השוק כתובת מדויקת
אכן, זה המסלול של קווי התח"צ למירון.מישו יודע אם גם השנה האוטובוסים בהגעה למירון ממרכז הארץ יגיעו בהלוך דרך צפת ויורידו במירון וימשיכו לפרוד ולא עולים מחנניה ומסתובבים בכיכר מירון ומורדים מה שכמובן מאריך מאד את הדרך והזמן ע"מ שיגיעו רק כעבור 4 שעות מהעליה ולא בפחות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: