מויקפדיהערבי??
מויקפדיהערבי??
מה זה השם הזה מוסא?מתלמידי קרליבך מנגן מדהים בקלרינט
משה, הדרוזים היו קוראים לו ככה וככה זה נשארמה זה השם הזה מוסא?
אני מודע לכל זה.. אני מאוד ער לעניין של באיאן.. כי אם לא יהיה לי גישה לשם מבחינתי זה החמצה גדולה - שלא הזמנתי כרטיסים לשעות של ר' מיילך ואורייתא.. כי אני בא בעיקר בשביל ההדלקות ובשעה של באיאן אין הדלקה מקבילה [יש הדלקות לא חסידיות שזה לא קשור אליי]אבל כדי להיכנס להדלקה עליך להצטייד בצמיד שמאשר את כניסתך
שתשיג תעדכן כאן.......
ממה שהבנתי (או שקראתי כאן או במקום אחר) השנה צמצמו את שטח הנשים בהדלקה של בואין כדי לאפשר כניסה של 6000 בגברים
בכל מקרה בין לנשים בין לגברים צריך כרטיס מיוחד למעמד עצמו
ויש כאלה שרוצים להיות בהר ובאזור הזה כי אז מתחיל המוזיקה וכו' או לראות מרחוק אם יש מקומות צפיה מרוחקים
בעיני הרבה יותר מעניין בהמשך הלילה בהדלקה של אוריתא ור' מיילך
מישהו יודע אם מוסא ברלין מגיע לנגן היכן שהוא בהר? באיזה שעות ואיפה?
יהודי אומלל איבד כרטיסים (הזמין בטעות למייל לא נכון ראוי להשקיע מאמץ בלחפש אותו, או לכל הפחות לבטל את ההזמנה בלינק המצורף כדי שכספו יחזור אליו, לא לתת אותם לאומלל אחר (אגב יש לי פתרון בשבילך על הכרטיס רשום תעודת זהות תבדוק באגרון מי זה.למה רשמת שאתה כועס?
יש עדיין באלעד סע לשם ומשם למירוןמחפש כרטיס מבני ברק
2:00 בלילה.
תודה מראש
מחפש כרטיס מבני ברק
2:00 בלילה.
תודה מראש\
ואולי אתה התבלבלתצריך לפתוח לזה אשכול בנפרד
כנראה שהוא באשכול הנכוןאשכול הכרטיסים למירון תשפ"ג
שימו לב!
- אין לספסר בכרטיסים מע"ג האתר ביותר ממחיר העלות.
- אין לפרסם כתובות מייל, כל המפרסם כתובת מייל זה על דעתו ואחריותו. לא תתקבל בקשות למחיקת מיילים.
נשארו 57200 מתוך 145755 כרטיסים
יש לך מושג אולי איך אפשר ליצור איתם קשר?
מתחנת הר חוצבים - יש קו 71 שנוסע כל 20 דקות עד 02:30 בערך ומגבעת התחמושת יש רק עד 01:00 בערך ומהרכבת יש גם עד 01:20 בערךהאם יש תחבורה ציבורית מתחנת ההורדה בירושלים בשעה 2, 3, 4 לפנות בוקר בלג בעומר?
לא ממליץ לסמוך.. שנה שעברה גם לא היה להם מידע עד לרגע האחרון.. אבל אם אין ברירה אחרת [ונראה לי שבשעות הנחשקות אין כבר כרטיסים] זה עניין אחר..דיברתי עם הופמן ואמרו שעדיין הם לא יודעים מה יהיה...
לא יודעת אם לסמוך על זה (לא שיש כ"כ ברירה אחרת..)
ובסוף היה להם נסיעות שנה שעברה?לא ממליץ לסמוך.. שנה שעברה גם לא היה להם מידע עד לרגע האחרון.. אבל אם אין ברירה אחרת [ונראה לי שבשעות הנחשקות אין כבר כרטיסים] זה עניין אחר..
רבותיי מה דעתכם על זה ? אני גם הזמנתי כרטיס של זכאי בחצי מחיר על סמך זה שיש לי ברב קו פרופיל סטודנט. אולי יש איזו אפשרות לשנות ולהוסיף כסף שיהיה כרטיס רגיל? או בכלל נחליף בוורד את המילים... או שהם רואים את זה בסריקת הברקוד?האם באמת מי שהזמין כרטיס נוער דהיינו בחורים שיסעו למירון יצטרכו להצטייד בתעודת זהות או שזה רק בשביל למנוע סבסרות? [דבר נהדר שעשו השנה שביקשו תעודות זהות כדי שלא יבואו סבסרים ויעשו את מעשיהם, על אף שזה חיסרון למי שהוא יותר ספונטני ולא נעול עם מי יסע וצריך כרטיסים]
ואיך עובד ההחלפת שעות? יש כזאת אפשרות?
צריך לברר אצל 'אש דת' האם הם הם עושים נסיעות השנהלא ממליץ לסמוך.. שנה שעברה גם לא היה להם מידע עד לרגע האחרון.. אבל אם אין ברירה אחרת [ונראה לי שבשעות הנחשקות אין כבר כרטיסים] זה עניין אחר..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: