יענקלה לולו
משתמש רשום
בטלפון יש אפשרות של קבלת הכרטיסבטעות יצאתי מהאתר לפני שהורדתי את הכרטיסים אם מנסים עוד פעם להיכנס הוא רושם שהוזמן כבר על הת.ז ולמייל עדיין לא הגיע
מקווה שיגיע לי למייל
בטלפון יש אפשרות של קבלת הכרטיסבטעות יצאתי מהאתר לפני שהורדתי את הכרטיסים אם מנסים עוד פעם להיכנס הוא רושם שהוזמן כבר על הת.ז ולמייל עדיין לא הגיע
מקווה שיגיע לי למייל
אני הצלחתי לרכוש לפני כמעט שעה ועוד לא הגיע אלי.מקווה שיגיע לי למייל
בשנה שעברה הם סרקו את הכרטיסים, אז זה בעיה, אבל אפשר להידחףקניתי בטעות מאלעד במקום ממודיעין עלית
מישהו יודע אם יש סיכוי שזה יעבור
?מה יצא עם כרטיס סוטודנט
אני חושב שעם הבנוס יוצא 1000 למשמרת ולא שזה בנוס 10009 שעות במשמרת * 90 ש"ח לשעה = 810
*2 משמרות = 1620
+בונוס של 1000 ש"ח לכל משמרת למי שעומד בזמנים
*2 משמרות
= 3620 ש"ח (!)
זה אמיתי? או פייק?
מי מממן את זה?!
אבל בטעות יצאתי לפני שהורדתי ב PDFאני הצלחתי לרכוש לפני כמעט שעה ועוד לא הגיע אלי.
(שמרתי לעצמי ב PDF)
הרגע זה קרה לי,הייתי מקום 180, תוך 10 דקות הגעתי למקום 2 ואז החזירו אותי משום מה לתפריט הראשי, קרה לעוד מישהו?
ברכבת לכרמיאל ברור שאפשר ברב קו הרגיל כמו כל האזרחים שנוסעים בתמימותם לכרמיאל. אבל השאלה איך תגיע משם למירון? הם פרסמו שיהיה קו מיוחד 707 מהעריה (מרחק נסיעה מהרכבת) אבל בתכל'ס אין בכלל אפשרות להזמין כרטיס לאוטובוס הזה, זה אומר שלכאורה בינתיים אין מה לתכנן על הלוך דרך כרמיאל אבל אולי יש תחבורה רגילה לצפת ומשם כן אפשר להזמין כרטיס.לגבי סטודנט מה קורה?
מה להזמין?
והאם למי שנוסע ברכבת עד כרמיאל יוכל לשלם בחופשי ארצי
אותו אחד שבודק אם יש לך כרטיס יבדוק באותו הזדמנות גם תעודת סטודנט. הם לא כאלה מטומטמים שיתנו לכולם לנסוע ב50%לא חושב שמישהן יבדוק אם באמתיש לך תעודת סטונט
שנה שעברה זה הגיע לי יום יומים אח"כבטעות יצאתי מהאתר לפני שהורדתי את הכרטיסים אם מנסים עוד פעם להיכנס הוא רושם שהוזמן כבר על הת.ז ולמייל עדיין לא הגיע
מקווה שיגיע לי למייל
הם לא אומרים שיש אפשרות לרכבת בהלוך. וגם אין אפשרות רכישת כרטיס באתר מכרמיאלבקו המידע אומרים שיש אפשרות להגיע ברכבת עד כרמיאל ומשם בתחבורה ציבורית למירון
וכל החידוש זה אלו שיש להם כרטיס נסיעה של התחבורה הציבורית יכולים גם לחזור עם הרכת
(כפי שכתבי שכך נשמע מהפרסום)
נראה שזה לא נכון להוציא כזו הודעהשנה שעברה לא סרקו כלל את הכרטיסים.
שנה שעברה לא בדקו (אצלי באוטובוס בכל אופן)!אותו אחד שבודק אם יש לך כרטיס יבדוק באותו הזדמנות גם תעודת סטודנט. הם לא כאלה מטומטמים שיתנו לכולם לנסוע ב50%
קרה לי 3 פעמים (פעם אחד ממקום 250)הייתי מקום 180, תוך 10 דקות הגעתי למקום 2 ואז החזירו אותי משום מה לתפריט הראשי, קרה לעוד מישהו?
הייתי מקום 180, תוך 10 דקות הגעתי למקום 2 ואז החזירו אותי משום מה לתפריט הראשי, קרה לעוד מישהו?
ושוב פעם,הרגע זה קרה לי,
ושוב,
מיקומכם בתור 200.. מחכה לשיחה עם נציג..
בשנה שעברה שלחתי לבירור למה לא הכניסו את רכבת ישראל למסלולי נסיעה כגון מרכבת בני ברקלגבי רכבות למירון בהלוך, שלחתי פניה לרכבת. להלן התגובה:
בשלב זה טרם התקבל עדכון ע תגבור או הוספת רכבות בל"ג בעומר .
ממליצה לעקוב אחר העדכונים או להתעדכן מולנו סמוך יותר למועד הנסיעה המתכוננת.
תגבור הרכבות נקבע מראש בתיאום עם מתכנני האירוע למירון , בהתאם לביקוש וצפי לכמות נוסעים מתוכננת .
כמו בכל שנה בל"ג בעומר .
לכן אמליץ לעקוב .
בברכה,
לבנה, נציגת אימייל.
רכבת ישראל
אבל הפעם משתמשים בזה לחזור..בשנה שעברה שלחתי לבירור למה לא הכניסו את רכבת ישראל למסלולי נסיעה כגון מרכבת בני ברק
ענו לי שרצו להשאיר נתיב חירום פתוח לכל תקלה שלא תבוא ח''ו ושלא נדע מצרות ה''י
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: