מאנשים הסובבים אותו כך שמעתי כבר בפסח שמעתי את זהמקור רשמי?
מאנשים הסובבים אותו כך שמעתי כבר בפסח שמעתי את זהמקור רשמי?
צריך לקוות שמחר שנפתח האתר למכירת כרטיסים לא יפול האתר של מכירת הכרטיסים
מה זה הדרך הכשרה לקניית כרטיסיםבשביל זה יש את הדרך הכשרה לקניית כרטיסים....
כנראה שכןצריך לקוות שמחר שנפתח האתר למכירת כרטיסים לא יפול האתר של מכירת הכרטיסים
כאילו אם המערכת תיפול אז הטלפון לא יפול. והם יוכלו למכור לך? הם מוכרים מאותו מערכת פשוט מי שעונה מאחורי הקו הוא נכנס בשבילך לאינטרנט.. וברור שאם זה מערכת אוטומטית זה תלוי במערכת האינטרנטיתבשביל זה יש את הדרך הכשרה לקניית כרטיסים....
מקור רשמי?
בשביל זה יש את הדרך הכשרה לקניית כרטיסים....
כאילו אם המערכת תיפול אז הטלפון לא יפול. והם יוכלו למכור לך? הם מוכרים מאותו מערכת פשוט מי שעונה מאחורי הקו הוא נכנס בשבילך לאינטרנט.. וברור שאם זה מערכת אוטומטית זה תלוי במערכת האינטרנטית
וגם לא חייבים לקנות דרך נדרים פלוס ח"ו... אפשר פשוט ישר מהאתר זה משהו שדומה לאיך שנכנסים לפרוג
אין עדין לו"זאשמח אם יש מישהו שיכול לעלות את שעות ההדלקות של האדמורי”ם בכלל ורב אלימלך בידרמן בפרט
בצורה מסודרת
עכשיו שינו את זה בחזרה ל'שעות אחר הצהרים'עד אתמול היה כתוב ביום חמישי בשעה 17:00
עכשיו שינו את זה:
מכירת הכרטיסים תתחיל ביום חמישי בשעה בשעות הצהריים
לכאורה לאואני שואל בעיקר על נסיעה חינם כי יש לי חופשי שנתי ארצי.
נראה לי שמה שכתוב כל הסדר נסיעה אחר מתכוון לערך צבור ברב קו או נגיד גם חופשי כמו שיש לי אבל הוא לא הזמין כרטיס במיוחד להילולא אבל השאלה אם יהיה אפשרות במהלך ההזמנה לעדכן שיש לך איזה חופשי או הנחה כל שהיא, כי נראה לי שעל פי חוק זה חייב להתנהל כמו תחבורה ציבורית רגילה בארץ.
השאלה האם יהיה כזה אוטובוס "רגיל"אסע באוטובוס רגיל מירושלים לכרמיאל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: