מצב
הנושא נעול.

יהודי נחמד

משתמש רשום
ראיתי איפשהוא
1682436821395-82d99f19-e44e-4a2d-9ae8-bde21664a73c-image.png
צפה בקובץ המצורף 1360494

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בשביל זה יש את הדרך הכשרה לקניית כרטיסים....
כאילו אם המערכת תיפול אז הטלפון לא יפול. והם יוכלו למכור לך? הם מוכרים מאותו מערכת פשוט מי שעונה מאחורי הקו הוא נכנס בשבילך לאינטרנט.. וברור שאם זה מערכת אוטומטית זה תלוי במערכת האינטרנטית
וגם לא חייבים לקנות דרך נדרים פלוס ח"ו... אפשר פשוט ישר מהאתר זה משהו שדומה לאיך שנכנסים לפרוג

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
בשביל זה יש את הדרך הכשרה לקניית כרטיסים....
כאילו אם המערכת תיפול אז הטלפון לא יפול. והם יוכלו למכור לך? הם מוכרים מאותו מערכת פשוט מי שעונה מאחורי הקו הוא נכנס בשבילך לאינטרנט.. וברור שאם זה מערכת אוטומטית זה תלוי במערכת האינטרנטית
וגם לא חייבים לקנות דרך נדרים פלוס ח"ו... אפשר פשוט ישר מהאתר זה משהו שדומה לאיך שנכנסים לפרוג

המספר של 'הדרך הכשרה' זה המספר שמופיע בפירסום הרשמי של משרד התחבורה, אין כאן איזה משהו חדש

1682531839082.png

נערך לאחרונה ב:

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
ובבקשה מכולם, ספרתי כבר לפחות חמישה אשכולות מירון באא"ר שננעלו ונמחקו בגלל התלהמות יתר של הכותבים, אז את האשכול הזה משאירים נקי לעדכונים בלבד למען יעמוד ימים רבים, או לפחות 12 יום...

חילך לאורייתא

משתמש מקצוען
אשמח אם יש מישהו שיכול לעלות את שעות ההדלקות של האדמורי”ם בכלל ורב אלימלך בידרמן בפרט
בצורה מסודרת

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כמה אמור לעלות כרטיס?

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לתשומת לב: בשונה מבשנה שעברה – בה שוחררו כרטיסי הנסיעה ב'מנות', השנה משוחררים כלל הכרטיסים לרכישה מיד עם פתיחת המערכת.
עם זאת, הצפי הוא כי לא ייגרם מחסור, בשל העובדה שמספר העולים הורחב פי כמה וכמה, והשנה יוכלו להגיע למירון מעל מאתיים אלף משתתפים בע"ה.

(היום בהמודיע)

רק רבינו

משתמש פעיל
מישהו יודע אם בכרטיסים למירון יהיו הנחות למי שזכאי להנחה באופן כללי כמו נוער, סטודנט, ותיק, וכן נסיעה חינם למי שיש לו חוזה חופשי ארצי? בשנים שלפני האסון היה הנחה, השאלה מה יהיה השנה ואני שואל בעיקר על נסיעה חינם כי יש לי חופשי שנתי ארצי.

רק רבינו

משתמש פעיל
נראה לי שמה שכתוב כל הסדר נסיעה אחר מתכוון לערך צבור ברב קו או נגיד גם חופשי כמו שיש לי אבל הוא לא הזמין כרטיס במיוחד להילולא אבל השאלה אם יהיה אפשרות במהלך ההזמנה לעדכן שיש לך איזה חופשי או הנחה כל שהיא, כי נראה לי שעל פי חוק זה חייב להתנהל כמו תחבורה ציבורית רגילה בארץ.

רק רבינו

משתמש פעיל
מה שאני חושב לעשות במצב שלא יהיה נסיעה חינם לבעלי חופשי - אני אסע באוטובוס רגיל מירושלים לכרמיאל ולהזמין כרטיס מראש לאוטובוס 707 מכרמיאל למירון שיוצא ליד אחד התחנות של קו 968 מירושלים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה