מישהוא הצליח?
תולדות אהרון או אברהם יצחק? עד עכשיו דיברו שבשעה הזו אברהם יצחק מדליקהתרגשות בקרב אוהדי קהילת תולדות אהרן: החסידות תקיים מעמד הדלקה ביום ההילולא בשעה 18:30 במתחם ההילולא המורחב במירון. (ישראל כהן)
דווקא בשנים עברו היה כזה אפשרות אני נסעתילא נראה שיש אופציה כזאת אלא רק על חזור!
אשמח למי שיש עוד מידע
הרכבת היא לחזור בלבד!יכול להיות שאין דרך להגיע בהלוך עם רכבת?
אולי דרך הרכבות הקבועים אבל לא רשום כלום ע"זיכול להיות שאין דרך להגיע בהלוך עם רכבת?
ללא האדמו"רהתרגשות בקרב אוהדי קהילת תולדות אהרן: החסידות תקיים מעמד הדלקה ביום ההילולא בשעה 18:30 במתחם ההילולא המורחב במירון. (ישראל כהן)
*2111איזה קו מידע?
מה המספר?
יש כמה מתחמי הדלקהתולדות אהרון או אברהם יצחק? עד עכשיו דיברו שבשעה הזו אברהם יצחק מדליק
מאיפה אתה לוקח את המידע?הרכבת היא לחזור בלבד!
?אם הגעתי דרך בני ברק ואני רוצה לחזור לירושלים, אפשרי?
אין לי כח לחפש את השאלה שלי, בין כל ההודעות
לסטודנטים יש הנחה?
באתר הרכישה הם כותבים שזה עולה 29.9 מירושלים לותיק\זכאי בהצגת תעודה, אני לא יודע אם זה אומר גם סטודנט
נוסעים רגיל לכרמיאל ומשם יש אוטובוס 707 בהזמנת כרטיס מראש אבל הוא יוצא מהעיריה לא מתחנת הרכבתאיך מזמינים לרכבת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: