לקנות של חסלטכרובית טריה, בחזקת נגועה?
יש אפשרות להשרות או לעשות משו כדי לנקות מחרקים?
או האופציה לקנות רק קפואה?
תודה רבה
ההכשר של הרב אפרתי הוא על הירקות לא על התולעים כשם שהוא נותן הכשר על תפוחים מבריקים מחו"ל וכותב, במקום שאפאחד לא רואה, שאין הכשר על החומר שמבריק אותם וצריך לקלף, מוזר ומקומם, לפחות אותי.לא, עומדת בכניסה לחנות
גם לי... אבל אין להשוות!
גם אניגם לי... אבל אין להשוות!
יש לך מתכון מדויק לכרובית מטוגנת?דווקא לדעתי כרובית טריה יכולה לצאת רכה מאוד בטיגון גם בלי בישול מקדים, בתנאי שזה טיגון עמוק, מינימום חצי עמוק, הכרובית מצופה היטב כל הכיוונים והשמן לא חם מדי כך שהיא מספיקה להתבשל בו.
כתבתי פה:יש לך מתכון מדויק לכרובית מטוגנת?
פעם ראשונה שמכינה צריכה משהו שיצא בטוח הכי טעים
יש לי רק כרובית קפואה.. אז מתכון שלמרות זה יצא טוב.
לבשל כמה דקות, לריכוך קליש לך מתכון מדויק לכרובית מטוגנת?
פעם ראשונה שמכינה צריכה משהו שיצא בטוח הכי טעים
יש לי רק כרובית קפואה.. אז מתכון שלמרות זה יצא טוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: