פרווה כרובית מטוגנת בהדרכה מצולמת

ג'וניור

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
רכיבים.

כרובית חסלט.

. IMG_20200212_200545.jpg

פירורי לחם וביצה

IMG_20200212_200554.jpg

טובלים בביצה (יש להוסיף לה תבלינים) ובפירורים. ומטגנים כמו שניצלים...

IMG_20200212_201202.jpg

וככה זה נראה. מנשנשים. או מצרפים לצד מנה עיקרית של שבת או סתם בארוחת ערב...


IMG_20200212_202200.jpg
 

violin

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ואוו יפה!!!
אף פעם לא הכנתי אחרי שראיתי... בעזרת השם אכין תודה!!!!
 

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אפשר גם לאפות בתנור יוצא מיוחד
אני עושה טיפה שונה
מבשלת קודם לריכוך עדין בסיר עם מים, מוציאה מסננת מקררת....
אח"כ טובלת בקמח, ביצה מתובלת ופרורים ואופה בתנור
מעדן
 

גרפי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי

ג'וניור

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
אפשר גם לאפות בתנור יוצא מיוחד
אני עושה טיפה שונה
מבשלת קודם לריכוך עדין בסיר עם מים, מוציאה מסננת מקררת....
אח"כ טובלת בקמח, ביצה מתובלת ופרורים ואופה בתנור
מעדן
בטיגון זה נהיה רך גם בלי בישול מוקדם
 

ג'וניור

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
זה אמור לצאת כל כך שרוף למעלה?
באיזה חום מטגנים אותם?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
קודם כל יישר כח על העלאת מדריכים מצולמים ויפים.
שנית, לענ"ד בכרובית טריה טיגון בלבד לא יספיק לריכוך והיא עלולה להתקבל מבושלת חלקית וברמה לא אחידה בכל חלקיה.
וכרובית קפואה פחות מתאימה לטיגון.
ושלישית, בציפוי פירורים מומלץ לטגן בשמן עמוק מאשר רדוד כי מכת החום סוגרת את הכרובית, מאיצה את הבישול ומונעת ספיגת כמויות שמן מיותרות.
 

ג'וניור

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
לענ"ד בכרובית טריה טיגון בלבד לא יספיק לריכוך והיא עלולה להתקבל מבושלת חלקית וברמה לא אחידה בכל חלקיה.
לא יודע - כך עשיתי ויצא טוב ורך... לא נמס ממש אלא רך כמו ליבת מלפפון. כמובן שצריך להפוך בטיגון. ויתכן מאוד שבשמן עמוק זה מוצלח יותר. טנקס
 

ג'וניור

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
פוסטים נוספים למי ששאל - אפשר פשוט לעקוב אחרי... אם יהיו רעיונות נוספים בשמחה:D


 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
דווקא לדעתי כרובית טריה יכולה לצאת רכה מאוד בטיגון גם בלי בישול מקדים, בתנאי שזה טיגון עמוק, מינימום חצי עמוק, הכרובית מצופה היטב כל הכיוונים והשמן לא חם מדי כך שהיא מספיקה להתבשל בו.
 

חני94

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מקסים ותודה!
אני מבשלת קודם חמש דקות לריכוך קל.
ומערבבת עם הביצה רוטב צ'ילי, ובפירורים פטרוזיליה קצוצה ותבלינים.
 

אום

משתמש מקצוען
קודם כל יישר כח על העלאת מדריכים מצולמים ויפים.
שנית, לענ"ד בכרובית טריה טיגון בלבד לא יספיק לריכוך והיא עלולה להתקבל מבושלת חלקית וברמה לא אחידה בכל חלקיה.
וכרובית קפואה פחות מתאימה לטיגון.
ושלישית, בציפוי פירורים מומלץ לטגן בשמן עמוק מאשר רדוד כי מכת החום סוגרת את הכרובית, מאיצה את הבישול ומונעת ספיגת כמויות שמן מיותרות.
אני מכינה הרבה מכרובית קפואה
כי קשה להשיג את הטרי בגידול נקי
יוצא מעולה!
ופחות זמן טיגון, כי הכרובית רכה יותר...
 

AVIGAIIL M

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פוסטים נוספים למי ששאל - אפשר פשוט לעקוב אחרי... אם יהיו רעיונות נוספים בשמחה:D



זה האתר שלך??

ממש מושקע יפה ומפורט!
יש שם הרבה דברים מענינים
 

אבי2000

משתמש סופר מקצוען
יצא לי לטעום בשבת כרובית וברוקולי פרוסים עם שמן מלח ולימון
וזהו
בלי בישול/ טיגון

ממש מדהים וטעים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה