בטיגון זה נהיה רך גם בלי בישול מוקדםאפשר גם לאפות בתנור יוצא מיוחד
אני עושה טיפה שונה
מבשלת קודם לריכוך עדין בסיר עם מים, מוציאה מסננת מקררת....
אח"כ טובלת בקמח, ביצה מתובלת ופרורים ואופה בתנור
מעדן
בטיגון זה יוצא מהיר יותר למי שרעב ואין לו זמן...גם אני עשיתי השבוע בתנור עם פירורי לחם סגנון כמו המצו"ב. בלי ביצה.
כרובית אפויה בתנור בתיבול עדין וטעים במיוחד!
מתכון כרובית אפויה בתנור בתיבול עדין וטעיםwww.10dakot.co.il
יצא פשוט מעדן!!
זה פשוט פירורים מוזהבים אז זה נראה לך שרוף. מטגנים בחום גבוה כמו שניצלים...זה אמור לצאת כל כך שרוף למעלה?
באיזה חום מטגנים אותם?
לא יודע - כך עשיתי ויצא טוב ורך... לא נמס ממש אלא רך כמו ליבת מלפפון. כמובן שצריך להפוך בטיגון. ויתכן מאוד שבשמן עמוק זה מוצלח יותר. טנקסלענ"ד בכרובית טריה טיגון בלבד לא יספיק לריכוך והיא עלולה להתקבל מבושלת חלקית וברמה לא אחידה בכל חלקיה.
אני מכינה הרבה מכרובית קפואהקודם כל יישר כח על העלאת מדריכים מצולמים ויפים.
שנית, לענ"ד בכרובית טריה טיגון בלבד לא יספיק לריכוך והיא עלולה להתקבל מבושלת חלקית וברמה לא אחידה בכל חלקיה.
וכרובית קפואה פחות מתאימה לטיגון.
ושלישית, בציפוי פירורים מומלץ לטגן בשמן עמוק מאשר רדוד כי מכת החום סוגרת את הכרובית, מאיצה את הבישול ומונעת ספיגת כמויות שמן מיותרות.
פוסטים נוספים למי ששאל - אפשר פשוט לעקוב אחרי... אם יהיו רעיונות נוספים בשמחה
בשרי - מוסקה - טעימה במיוחד. מתכון מצולם
מדי שישי צריך לפתוח את הראש ולחשוב כיצד אנחנו מכבדים את השבת. לא צריכים להיות בנאליים עם אותו אוכל קבוע שגם ככה בד''כ ממתין עד ליום ראשון... מחוסר תאבון. אז הנה לכם מתכון למוסקה. אחרי שקיבלתי הרבה תודות על שתי פוסטים קודמים ראיתי שהדבר נקרא ונצרך, אז אמרתי אם כבר אני מכין למה לא לזכות את...www.prog.co.il
מרקים - מרק עדשים טעים - קלי קלות
לשתי סועדים בצל. עדשים אדומים. תבלינים. מטגנים קוביות בצל מוסיפים כוס עדשים ברורים ושטופים להוסיף ליטר מים ותבלינים (מלח פלפל. גריל עוף, כמון וכו'), לבשל רבע שעה. וזהו!www.prog.co.il
בשרי - איך מכינים חמין - הדרכה מצולמת
הצעת הכנה... לשלשה סועדים מוצרים: מעט שמן. מעט סוכר. מים. חופן שעועית שרוייה. חופן גרגירי חומוס - לא חובה. תפוחי אדמה חתוכים בגודל הרצוי. או תפו''א קטנים. חתיכת בשר - בקר / הודו / עוף כוס חיטה ביצים. תבלינים. (מלח. פלפל. פפריקה. ו... הרבה כמון... ואפשר עוד כמו פילדלפי, גריל...www.prog.co.il
זה לא אתר שלי. זה דברים שהעליתי כאן. ניתן לעקוב אחרי ובעז''ה אשמח לעזור הלאה, אם כבר מכינים למה לא לשתף...זה האתר שלך??
ממש מושקע יפה ומפורט!
יש שם הרבה דברים מענינים
גם לי... אבל אין להשוות!יצא לי לטעום בשבת כרובית וברוקולי פרוסים עם שמן מלח ולימון
וזהו
בלי בישול/ טיגון
ממש מדהים וטעים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: