בתיה יעקובי
משתמש רשום
הייתי שם מאד יפה אבל חם שם נורא קחי בחשבון המזגנים לא באמת עובדים
מה המחיר?פרסמו השבוע על אטרקציה משפחתית ברחצה בים ובבריכה לסירוגין... מישהו יודע/ת על רמת ההתאמה למגזר החרדי מבחינת צניעות?
זה מופנה לציבור הדתי? כי עקרונית אין שם הפרדה בחוף או בבריכה, מלבד זאת את החוף אפשר לראות מהמתחם למעלהפרסמו השבוע על אטרקציה משפחתית ברחצה בים ובבריכה לסירוגין... מישהו יודע/ת על רמת ההתאמה למגזר החרדי מבחינת צניעות?
לא אמור להיות מידי יקר, מקום סביר למדימה המחיר?
זה לא ברמה של מלון, יותר כמו קמפוס עם כמה בונוסיםזה ברמה של מלון?
יש מרחבים סגורים כמו לובי ממוזג? או שזה הכל שטחים פתוחים?
כי בחום נורא קשה..
יכול להיות שעושים הפסקה כלשהי באמצעילד 50. הורה 70
פורסם בכל המקומונים...
בזמן שהנשים בים, הגברים בברכה וכן להפך..
ולכן החשש שלי איך מתבצעים המעברים לגבי צניעות
תודהילד 50. הורה 70
פורסם בכל המקומונים...
בזמן שהנשים בים, הגברים בברכה וכן להפך..
ולכן החשש שלי איך מתבצעים המעברים לגבי צניעות
בליל המתקפה האיראנית נימצאו באיזור שרידי טיל עצומים על כל פנים לא ניראה שהפעם הם יכוונו לשם אלא לתל אביב אם בכלל יגיבו.וחוץ מיזה אסור לתת להם לייבש אותנו.זה מקום בטוח בטחוני?
הבעיה באזור היא יותר ערבים מבית מאשר איראן וכו'בליל המתקפה האיראנית נימצאו באיזור שרידי טיל עצומים על כל פנים לא ניראה שהפעם הם יכוונו לשם אלא לתל אביב אם בכלל יגיבו.וחוץ מיזה אסור לתת להם לייבש אותנו.
גם בים המלח ניתן?הבעיה באזור היא יותר ערבים מבית מאשר איראן וכו'
@עפיפית לשאלתך לא זכור לי על פיגועים באזור
אבל אפשר לראות שם רכבים עם לוחיות רישוי לבנות, אם זה מפחיד אותך
כן, למיטב ידיעתיגם בים המלח ניתן?
כמו שציינתי יש בעיה שניתן להשקיף על החוף בקלות.שלום
מישהו יכול לספר האם ההפרדה שם מתאימה לציבור החרדי? כולל בהחלפה אין הבריכות לים, מלתחות?
הם אומרים שדאגו לבעיות אלוכמו שציינתי יש בעיה שניתן להשקיף על החוף בקלות.
אבל זה אחרי שהייתי שם במסגרת מחנה, לא מכירה את האירוע הנ"ל ויכול להיות שהם דואגים להכל
@עפיפיתהיתי שם מקום בטוח לא עובר במקום מסוכן מקום נחמד אבל יש מה להשתפר מבחינת חדרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: