כששוטר או פקח רואים צילום זה שווה בעיניהם משהו?התשובה היא
שבדרך רשמית, אי אפשר לקבל שני כרטיסים.
אפשר כן לרשום שני רבים על כרטיס אחד, ואז או לצלם את התג או לא יודע איך.....
סליחה על ההקפצה...
מישהו יודע האם צריך בפועל שהכרטיס של התו נכה יהיה ברכב או שמזוהה אצל הפקחים המספר רכב?
ואם קיבלנו אישור לתו נכה אנחנו אמורים לקבל אותו אוטומטית בדואר?
תודהברוב המקרים הרכב מזוהה אוטומטית.
עדין כדאי שהתג יהיה ברכב למקרה שיש בעיה בזיהוי
או כשל של רשת.
מנסיון אפשר רק תבדוק באמת שאתה מופיע ברשימה יש רשימת אקסל שמתעדכנת כל יוםhttps://data.gov.il/dataset/rechev-tag-nachimתודה
והכרטיסים מגיעים בדואר? ותוך כמה זמן?
כי אשרו לנו כבר ואני רוצה לדעת אם אפשר לחנות עד שמגיע הכרטיסים
תודה
והכרטיסים מגיעים בדואר? ותוך כמה זמן?
כי אשרו לנו כבר ואני רוצה לדעת אם אפשר לחנות עד שמגיע הכרטיסים
תודהמנסיון אפשר רק תבדוק באמת שאתה מופיע ברשימה יש רשימת אקסל שמתעדכנת כל יוםhttps://data.gov.il/dataset/rechev-tag-nachim
אם הנכות היא לא פיזית, והנכה לא מוגבל בהליכה/מרותק לכיסא גלגלים, בשביל מה בדיוק הוא צריך את התו שמאפשר לו לחנות בחניית נכה?סליחה? נכות אינה רק פיזית. יש מגוון נכים שלא כתוב להם על המצח נכה.
נראה לי שזה בא להקל על הנכים באופן כללי לא רק נכי רגלייםאם הנכות היא לא פיזית, והנכה לא מוגבל בהליכה/מרותק לכיסא גלגלים, בשביל מה בדיוק הוא צריך את התו שמאפשר לו לחנות בחניית נכה?
לכאורה הוא יכול לחנות בחנניה רגילה, שלא כמו נכה בכיסא גלגלים שזקוק דווקא לחנניה הזו כי הוא צריך גישה נוחה לרמפה שלי החניה, או שהוא לא יכול ללכת למרחקים גדולים בתוך מגרש החניה.
אלו שיש להם נכה במשפחה לא יחנו בחניית נכה סתם כל הקומבינטורים יחנו גם יחנו.לגבי שני תגי חניה:
אני רואה הרבה אנשים שהנכה לא גר בקרבתם, (אלו שלאבא שלהם יש תג והם מסיעים אותו פעם בחצי שנה..)
והם חונים בחנית נכה, וכשמגיע רכב עם נכה, החניות תפוסות!!
עזבו קנס, עזבו חילול השם, תרחמו!!
למה הורה לילד נכה אמור לשבור את הגב רק כי הצלחתם לקבל תג נוסף?
מילא הנכה לא באוטו אבל הורדתם אותו, או שאתם ממהרים לאסוף אותו,
או הולכים לקנות לו תרופות בבית מרקחת,
אבל לחנות באופן גורף כשהנכה בכלל לא מתגורר בביתכם ולא צמוד אליכם?
זה גועל נפש לדעתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: