עכשיו את מבינה למה הוא לא מוצא כותרות...אבל נסתם לי המח שאני רואה ציורים כאלה
התכוונת מעלה עבודות - - -אני עולה עבודות
כי אני עולה חדשהתכוונת מעלה עבודות - - -
גם אני לא מתלהב לצייר צלב קרס או פנים של ימ"ח. אישית עדיף לי פנים של צדיק, אבל צריך לעמיד את הדברים. כשהספר מבוסס על מקראים היסטוריים אתה לא יכול לשנות את הדברים. אגב זה מזכיר לי 2 סיפורים: לפני מספר שנים הוצאתי קומיקס על מבצע יונתן (כדור הרעם), חבר טוב שאל אותי אז ,למה לא ציירתי חיילים חרדים בסיירת מטכ"ל? סיפור ב': לפני כשנה עבדתי יחד עם תסריטאי ידוע על ספר. הוא ביקש ממני לצייר את התמונה הידוע של הילד שמרים ידיים מול חיילי גרמנים ולהוציא ממנו בלון דיבור עם דברי תורה. עניתי שיחפש מישהוא אחר שיכתוב מחדש את ההיסטוריה. עכשיו לעיניינינו. בכפולה מסופר על חוסייני ( או ינייסוח לפי הכותרת ), הערבי הידוע שכרת ברית עם הנאצים, לכן היה חשוב להראות את המעבר שלו בן הדגלים. האם אנחנו יכולים לשנות את ההיסטורייה כדי להיות מקובלים בחוגי החרדים? האם לכתוב או לצייר דברים לא נכונים הופך אותנו לאנשים כשרים? בכל זאת אני נשאר אופטימי כי הילדים לא טיפשים וכי כבר תמה התקופה שהיו מציירים משה רבינו עם שטריימל. יאללה, חוזרים לעבודה.
אחשוב על זהכל מילה.
רק שאני התכוונתי להסתיר אותו עוד קצת, משו כמו "מחה תמחה..."
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: