באמריקה זה מקובל זה טיפאני עבדתי בגן אמריקאי והרבה הורים הביאו בהזדמנויות שונות כסף.
וזה היה לי ממש נחמד... שמרתי את הכסף וקניתי לעצמי משהו שלא פרגנתי לי סתם....
ובקשר לאי נעימות. זה לא קשור לכסף גם אם מביאים לי שוקולד זה סוג של אי נעימות.
אולי די כבר עם העדריות הזו??תמיד הראשונות שמתחילות עם המתנות זה צעירות שנורא מתרגשות כי זו להן הפעם הראשונה עם הילדה או הילד.
צריך פשוט להבהיר להם שזה לא מקובל ואין עניין להכניס נורמות חדשות, כי זה רק יגרום לגננות לצפות גם מאחרות-ולהתאכזב.
בפועל אנחנו חיים בעולם של מקובלויות.חבל להגיד לא לכל יוזמה של אמא
מחשש פן תחויבי אליה
ומה איכפת לאותה אמא שרוצה להוקיר, אם היא תעשה את זה, אבל באופן שלא יכביד על שותפים אחרים בגן??????כל אמא עושה את זה בדרכה
מנסה, בכל מקרה.
וחבל להגיד לא לכל יוזמה של אמא
חשבתי שוב על השאלה, ואכן יש מקום להתנפלות.ומה איכפת לאותה אמא שרוצה להוקיר, אם היא תעשה את זה, אבל באופן שלא יכביד על שותפים אחרים בגן??????
סוף סוף כשזה מתחיל וזה מכביד על אחרים - אז למה??????
בהחלט חשוב להביא - וחובה להוקיר בדרך מכובדת!!! אבל מכיון שאנחנו ב"כפר גלובלי" ונורמות נכנסות מהדלת האחורית, אז צריך לחשוב על כולם!!!
ושוב אני שואל - סתם שאלה - האם זה רצון אמיתי לתת ודווקא כסף או שמישהו רוצה לייבא אופנה חדשה שהוא שמע עליה ממקור אחר שלא שייך למחוזות הצניעות..... וד"ל.. ולפני ההתנפלות - תחשבו שוב על השאלה...
גם גננת באופק חדש לא מרוויחה הרבה. אולי יותר מפעם, אבל בכלל לא בטוח שהיא קרובה ל10. (זה תלוי בכמה השתלמויות וכו' היא עשתה, ומוגבלים בכמות בשנה)גננת באופק חדש אל תרחמי...
תבררי כמה מקבלת גננת בDן שפה תואר ראשון לחודש תופתעיגם גננת באופק חדש לא מרוויחה הרבה. אולי יותר מפעם, אבל בכלל לא בטוח שהיא קרובה ל10. (זה תלוי בכמה השתלמויות וכו' היא עשתה, ומוגבלים בכמות בשנה)
חשבתם על זה פעם שבשוק התעסוקתי מקובל לתגמל עובד טוב בבונוס?
למורות, מטפלות וגננות אין את זה!
אם מורה ממש טובה, אז שנה הבאה היא מקבלו גג מערכת נוחה יותר. לגננת ומטפלת יש רישום יותר בקלות.
אז לא בשביל להכניס נורמות, אבל וואלה, לא נשמע לי כזה גרוע להבליע מעטפה בצד האחורי של חפיסת שוקולד.
היא תגלה שזה כסף כשלא תהיו באזור, ואני לא מאמינה שהיא תרדוף אחריכם להחזיר את זה.
אל תתחילו עם "החופשות של בית יעקב" ו"מתנות בפורים וסופשנה" כי לא זה הנושא כאן.
וחוץ מזה, יעידו כל המורות שהם מעדיפות 700 שח בביימי, ולא אוסף כלי קריסטל או דבשיות בלי יכולת החלפה.
שלא לדבר על ילד עולה לכיתה א' ומתנות לידה.
אין שום מקום להשוואהגם גננת באופק חדש לא מרוויחה הרבה. אולי יותר מפעם, אבל בכלל לא בטוח שהיא קרובה ל10. (זה תלוי בכמה השתלמויות וכו' היא עשתה, ומוגבלים בכמות בשנה)
חשבתם על זה פעם שבשוק התעסוקתי מקובל לתגמל עובד טוב בבונוס?
למורות, מטפלות וגננות אין את זה!
אם מורה ממש טובה, אז שנה הבאה היא מקבלו גג מערכת נוחה יותר. לגננת ומטפלת יש רישום יותר בקלות.
אז לא בשביל להכניס נורמות, אבל וואלה, לא נשמע לי כזה גרוע להבליע מעטפה בצד האחורי של חפיסת שוקולד.
היא תגלה שזה כסף כשלא תהיו באזור, ואני לא מאמינה שהיא תרדוף אחריכם להחזיר את זה.
אל תתחילו עם "החופשות של בית יעקב" ו"מתנות בפורים וסופשנה" כי לא זה הנושא כאן.
וחוץ מזה, יעידו כל המורות שהם מעדיפות 700 שח בביימי, ולא אוסף כלי קריסטל או דבשיות בלי יכולת החלפה.
שלא לדבר על ילד עולה לכיתה א' ומתנות לידה.
אין ספק שצריך וכדאי לתת - מגיע להם והמון!!!!לתת כסף כהכרת הטוב נשמע די מוזר (למה לבוס/ית לא נותנים?)
יכול להיות שזה קצת שוחד שהילד יקבל יחס מועדף?
(אני רק שואל...)
נתינת 'טיפ' הוא שוחד ?לתת כסף כהכרת הטוב נשמע די מוזר (למה לבוס/ית לא נותנים?)
יכול להיות שזה קצת שוחד שהילד יקבל יחס מועדף?
(אני רק שואל...)
אני יודעת כמה מרוויחה מורה עם תואר שני.תבררי כמה מקבלת גננת בDן שפה תואר ראשון לחודש תופתעי
כי לגננת יש סעיף של ניהול גן לכן זה שונה ממורה והמשכורת ישירות ממשרד החינוך יותר מ10אני יודעת כמה מרוויחה מורה עם תואר שני.
זה הרבה יותר?
כי זה לא הרבה..
לא הרבה בכלל ביחס לשעות העבודה בפועל...תבררי כמה מקבלת גננת בDן שפה תואר ראשון לחודש תופתעי
אני לא חושבת ככה........יש משו מאד קר וטכני בכסף
מאשר במשו פיזי
לפחות בעיני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: