הבת שלי צריכה לעבור לכסא במקום סלקל, היא שוקלת רק 8 קילו, והחלום שלי שיכלול גם בוסטר על הדרך.
אבל- במחיר 400 שקל מקסימום. יש מציאות כזאת?
אם מתאים לך - מסתבר שיש מציאות כאלו ביד 2הבת שלי צריכה לעבור לכסא במקום סלקל, היא שוקלת רק 8 קילו, והחלום שלי שיכלול גם בוסטר על הדרך.
לא מוצאת שם שום דבר נורמאלי במחיר הזה. רק ענתיקות שעברו5-10 ילדים ופורסמו לפני 5 שנים....אם מתאים לך - מסתבר שיש מציאות כאלו ביד 2
עוקבתאבל אפילו כסא רגיל במחיר הזה- איפה אני מוצאת? נחכה עם הסלקל עד 9 קילו (עד אז זה מה יש), וב15 קילו נקנה בוסטר ב50 שקל. אבל איפה מוצאים כסא במחיר הזה?
באיזה אזור בארץ את מחפשת?לא מוצאת שם שום דבר נורמאלי במחיר הזה. רק ענתיקות שעברו5-10 ילדים ופורסמו לפני 5 שנים....
אני קניתי משהו בסגנון הזה במוצצים ב250 שח מקסימום.אבל אפילו כסא רגיל במחיר הזה- איפה אני מוצאת? נחכה עם הסלקל עד 9 קילו (עד אז זה מה יש), וב15 קילו נקנה בוסטר ב50 שקל. אבל איפה מוצאים כסא במחיר הזה?
ביד 2 מאז 2017....
347, אבל- תודה! נשמע בול מה שאני מחפשת!אני קניתי משהו בסגנון הזה במוצצים ב250 שח מקסימום.
עכשיו לא רואה את זה.
בוסטר לילדים עם רצועות בעל גב מתכוונן Race - שחור אינפנטי :: כיסאות בטיחות
כיסאות בטיחות הם אחד האביזרים החשובים ביותר למען ביטחון הילדים והתינוקות שלכם. אצלנו, בבייבי לנד תוכלו למצוא מגוון כסאות בטיחות במחירים משתלמים ללא התפשרות על ביטחונם של ילדכם. לפרטים נוספים הכנסו לאתר ובחרו כסא בטיחות לתינוק שלכם >>babyland-netanya.co.il
באותה חנות, אותו דגם, מחיר זול יותר.347, אבל- תודה! נשמע בול מה שאני מחפשת!
הבן אדם ביד 2 מ2017, לא הכיסא!ביד 2 מאז 2017....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: