לפי הבהנתי הוא נעלם מאיקאה אין אותו עודאפשר לעשות חיפוש ברשת על הכסא הזה ולראות מחירים היום.
לפי הבהנתי הוא נעלם מאיקאה אין אותו עודאפשר לעשות חיפוש ברשת על הכסא הזה ולראות מחירים היום.
כסא מצויין נח וקליל רחיץ עם מגש נוסף נשלףמכירים את הכיסא הזה?
צפה בקובץ המצורף 1447193
לא כתבתי על הכסא של איקאה.לפי הבהנתי הוא נעלם מאיקאה אין אותו עוד
הא הבנתי אבל בטח גם יקרר יותר משל איקאהלא כתבתי על הכסא של איקאה.
אלא על הכסא של כתר (שהבאתי תמונה וקישור אליו בהודעה קודמת שלי בשרשור הזה, כתחליף לכסא של איקאה)
אני כתבתי על הכסא של איקאה, לא של כתר. בכסא של איקאה, הסגירה היא רק עד נקודה מסוימת והתינוקות שלי הצליחו לעמוד בזה.בכיסא של כתר (הירוק) הקשירה היא מהכתפיים, וחוץ מזה, לפחות מהנסיון שלי, תינוק לא יכול לעמוד לבד בכיסא (אם השולחן צמוד אליו).
מה שכן, צריך תמיד לוודא שהשולחן מוצמד כמו שצריך לכסא (כי לפעמים קורה בטעות שצד אחד משוחרר, וזה עלול להיות מסוכן)
היום עדכנו במייל שלא עתיד להגיע יותר...אני מחפשת את הכיסא הזה כבר כמעט שנה עברתי כמעט בכל הסניפים של איקאה בארץ
זה נראה שהפסיקו לייצר את הדגם הזה
כל הזמן אומרים שיגיע...
ראיתי דומה בבזאר שטראוסאז אולי משהו יודע איפה קונים כזה כסא בחנויות אחרות?
צריכה את זה דחוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: