איפה קונים בלי?אני קונה נקי בלי שום שערות.
איפה קונים בלי?אני קונה נקי בלי שום שערות.
איפה קונים בלי?
אין לי באזור שערי רווחה.אני קונה בשערי רווחה
אין לי באזור שערי רווחה.
יש שם קצביה? או שאני יוכל לקנות את זה גם בסופר רגיל?
תודה רבה, פשוט מאוד אוהבים אצלי מתכונים של כנפיים
אני ממש אשמח! תודהאפשר גם בסופר רגיל, אני לא זוכרת עכשיו איזה חברה אנחנו קונים, כי כשאני קונה חבילה אני מפרקת מידי לשקיות של 2 כנפיים ומקפיאה ככה. אני אוכל פעם הבאה שאנחנו קונים לבדוק לך ולכתוב.
כן, ברוב המקומות שחיפשתי היה כתוב קמח תפו"א אבל לנו לא היה אז ראיתי שאפשר גם קורנפלור2 שאלות, אפשר לשים קמח תפו"א במקום קורנפלור?
הטיגון הראשון מבשל את הבחוץ והשני את הבפניםודבר שני, מה הענין של הטיגון ב2 שלבים?
מדוע צריך ב2 טיגונים? למה לא טיגון אחד ארוך?כן, ברוב המקומות שחיפשתי היה כתוב קמח תפו"א אבל לנו לא היה אז ראיתי שאפשר גם קורנפלור
הטיגון הראשון מבשל את הבחוץ והשני את הבפנים
ראיתי שאסור לוותר על 2 השלבי טיגון
תשאלי מומחים ממנימדוע צריך ב2 טיגונים? למה לא טיגון אחד ארוך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: